Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ha valaki elveszti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha valaki elveszti a szüzességét ( legyen az fiú vagy lány ), utána folyamatosan kívánni fogja a szexet, , megállás nélkül"?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy vagyok én, mint szűz, és egy srác, mint szűz.

Ha egy darabig még nem akarnánk felvállalni, ami van köztünk, de lefeküdnénk egymással, utána annyira kívánnánk a szexet hogy újra és újra megtennénk???

Ez elég érdekessé sikeredett, de remélem értitek.

2011. márc. 29. 17:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

na akkor lefordítom neked.

ígyis úgyis csapni fogod a muffost anyukám, csak hát igen jobban fogsz epekedni egy véreres pélóért mint a jóöreg műbrokiért :D

2011. márc. 29. 17:56
 12/15 anonim ***** válasza:
ennyi :D
2011. márc. 29. 18:00
 13/15 A kérdező kommentje:
kösz a forditást :D:D
2011. márc. 29. 18:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Én nem kívánom folyamatosan, nálam teljesen érzelmi töltetű a dolog, ha nincs a barátom velem, nem kívánom és nem kívánok meg másokat, ha velem van, akkor viszont őt igen. Azt meg felejtsd el, hogy lefekszetek és majd belédszeret, mert nagy valószínűséggel koppanni fogsz. Javasolnám először a normális sorrendet: járjatok, ismerjétek egymást, és ha már szerelmesek vagytok, akkor jöhet a szex.
2011. márc. 29. 19:15
 15/15 anonim ***** válasza:
egyetértek az utolsóval!nekem a mostani barátom volt az első akivel elvesztettem a szüzességem és nem bántam meg hogy ennyit kellett rá várnom!én is csak akkor kivánom a szexet ha vele vagyok,de akkor nagyon,egyrészt mert hiányzik másrészt mert borzasztóan szeretem és annál jobb érzés nincs mikor vele vagyok!
2011. márc. 30. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!