Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fáj a gyantázás ott lennt?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj a gyantázás ott lennt? Ill. mennyire fáj?

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 15:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
-.-"
2011. márc. 29. 15:56
 12/15 A kérdező kommentje:
-.-" ???
2011. márc. 29. 15:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Gondoltam közösülhettünk volna.
2011. márc. 29. 16:03
 14/15 A kérdező kommentje:
értem...hát jelen pillanatban nem megoldható...:)
2011. márc. 29. 16:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha eddig borotváltad akkor nagyon fog fájni :) Nem tudom hogy szoktad meg de...

1. fazongyanta azzal meglátod, hogy mekkora a fájdalomküszöböd

2. csupaszcsiga...itt azért a feneked környékéről sem kell megfeledkezni, mert nincs annál khm gusztustalanabb, ha csupasz mindenhol, csak épp a hátsó részen éktelenkedik :)főleg, ha a pasi hátulról támadna

Amúgy az elsőnél valszeg néha fel fogsz sikkantani, aztán egyre könnyebb lesz, egyre jobban megszokod.

Továbbá hova mész, mivel készítik az sem mindegy

1. cukorgyanta kíméletes, de utána ragadós leszel hiába sikálod magad az amúgy érzékeny területen de nem sokáig

2. sima gyanta...na az piszkosul tud fájni

3. meleg gyanta egy fokkal jobb mint a 2.

Én 36 hetes várandósan lekapattam magam csupaszra hogy ne közvetlenül szülés előtt kelljen. Viszonylag magas a fájdalomküszöböm (egy nyikkanás vonyítás nélkül vajúdtam és szültem) de bizony a gyantázásba rendesen beleizzadtam és néha felszisszentem :)

Kérdezz meg több helyet, hogy mivel csinálják, vállalják-e (van ahol teljes csupaszt nem is vállalnak) és utána dönts.

2011. márc. 29. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!