Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mondanátok nyalásmódszereket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondanátok nyalásmódszereket?

Figyelt kérdés
Tudtok segíteni, hogy kell jól puncit nyalni? Nem nyaltam még és félek hogy sz*r leszek :D Melyik részét, és hogyan jó nyalogatni?
2009. febr. 25. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Legyél gyengéd, mert a csikló duzzadt állapotban nagyon érzékeny.

A többi jön magától.

Ha jobban benne vagytok már a témában, akkor játszhattok olyat, hogy elbetűzöl egy szót neki ott lent, ő meg kitalálja, aztán ő jön. De csak ha már megy adolog.

2009. febr. 25. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez egy egész jó cikk, én sokat tanultam belőle:)

2009. febr. 25. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:
2009. febr. 25. 21:36
 4/5 anonim válasza:
100%

először is bele kell szeretned a finom meleg nedves punciba, rajongj érte és legyen a drogod...onnantól menni fog magától :) amugy lassan kezd, épphogy a nyelved hegyével (ne ess neki egyből) csókold, nyálazd, szivogasd, vedd a szádba az egészet, csúsztasd a nyelved teljes felületét vízszintes és függöleges irányba, IMÁDD!!

én kedvesem imádja pl amikor csupacsupa nedv az arcom és mikor az orrommal is túrom kicsit, odavan érte! lássa hogy imádod csinálni!!! besegíthetsz max 1 ujjal is vagy dugd a nyelved amilyen mélyre csak tudod. fúúúú imádom de ehez mély szerelem kell, legalábbis nekem :) sok sikert, imádni fog(játok) :)

2009. febr. 26. 09:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte gyengéden csináld, és figyeljd a párod reakcióit. Ha még sohasem csináltad, akkor mondd meg neki bátran, hogy még tapasztalatlan vagy és ne haragudjon ha valamit elrontanál. Ha kicsit jobban megy, akkor csináld úgy, mintha smárolnál :)
2009. febr. 26. 18:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!