Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ez? Bővebben bent.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Bővebben bent.

Figyelt kérdés

6 éve élek együtt a feleségemmel és még mindig oda vagyok érte!

Egy nap többször is megkívánom...

Az a probléma hogy neki már terhére van az én folyamatos kanosságom!

Mit tudnék tenni hogy ne folyamatosan kívánjam hanem csak néha néha?

Az sem segít ha kiverem mert ez egy nap 2*3* is előfordul és utána ugyanúgy megmásznám.....

Eddig is nagyon szerettem vele a szexet de az utóbbi pár hónapban teljesen megzavarodott a vadkolbászom!

Kérlek segítsetek!

Köszönöm!!!

2011. márc. 29. 07:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez ellen csak nagyon kemény önkorlátozással tudsz tenni. Velem is ugyanez a probléma, főleg hogy tavasz van. De rávenni sosem tudod majd többször, mert ő ilyen típus.

Viszont vannak női vágyfokozók, és azt hiszem a barátcserje tea (Vitex agnus-castus) pedig csökkenti a férfi libidót. Elvileg nem lehet sehol kapni ilyet, mert mérgezőnek is tartják. Magadnak kell előállítani. Én még sose mertem kipróbálni. Nézz utána neten...

2011. márc. 29. 07:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen egészséges férfi vagy!Örülj neki!A feleségedet meg vedd le a lábáról,majd csak enged a kanosságnak,annyiszor amennyiszer kell!
2011. márc. 29. 08:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát ha még nem csaltad meg, ami manapság nagyon ritka, és még mindig így és ennyire...:)

Akkor le a kalappal. És hát foglald el magad vmi hasznossal.

2011. márc. 31. 21:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatod az önkontrollt, de beszélgess is vele biztos értékeli, hogy valahol imponál neki, hogy még mindig így kívánod. De ha te nem tudsz lenyugodni akkor őt próbáld jobban lázba hozni vigyél bele újításokat, más helyszín (egy kis hétvégi kimozdulás amúgy is jót tesz a kapcsolatoknak/házasságoknak) új póz stb, vagy az még jó taktika, ha egyik napról a másikra megpróbálsz úgy tenni mintha már nem vonzódnál hozzá annyira, tuti észre veszi és lehet ő mozdul rád.

Azt a teát nem javasolnám pláne ha még mérgező is franc tudja mi a hatása, de ha vágyfokozót csempészel az asszony narancslevébe lehet azt nem értékelné, ha lebuksz.

2011. márc. 31. 21:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!