Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tengeri csillag póz? Az milyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tengeri csillag póz? Az milyen?

Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Van egy érzésem, hogy Te kérdezted a "bevásárló kocsi pózt" is...sztem ez nem vmi vicces inkabb gyerekes dolog,ha lét8ezne iylyen googleban keress ra.
2009. febr. 25. 19:42
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem azt nem én az szerintem is marhaság viszont én erről tényleg hallottam és interneten már mindenhol utána kerestem de semmi....(én pl azt kérdeztem még h :hol lehet még ágyon kívűl szexelni vagy efélét)

visszatérve a csillagra...nőklapjában olvasta egyik osztálytársam

2009. febr. 25. 19:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A bevásárlókocsi tényleg létezik. De csak mint kalóriaégető póz találtam meg statisztikában, de semmit nem írnak róla, hogy milyen. A tengeri csillag meg alvópóz.

[link]

2009. febr. 25. 19:52
 4/6 anonim válasza:
A nők lapja cafen leírják, hogy milyen. De azon elmenni én nemigen tudok, pedig érdemes lenne kipróbálnia mindenkinek.
2009. jún. 25. 19:43
 5/6 anonim válasza:

Kicsit bonyolultan hangzik, de megéri kibogozni! A pár hanyatt fekszik az ágyon, egymás mellett, de ellenkező irányban, így a fejük éppen átellenben lesz. A következő mozdulathoz fel kell kicsit ülni: a nő széttárja lábát,és hagyja, hogy párja behatoljon.

Közben egyik lábát átfonja a férfi csípőjén, a másikat partnere lába alá helyezi. Mivel az ő lába is ugyanígy helyezkedik majd el, felülről nézve egy tengeri csillagot formáztok majd. Most mindketten hajoljatok hátra vagy feküdjetek le, miközben fogjátok egymás kezét, így egymást segítve tudtok majd mozogni.

2009. jún. 25. 19:48
 6/6 anonim válasza:
Valójában nincs olyan, hogy tengeri csillag póz, csak ráhúzták a jelzőre, mert gondolom volt rá keresés.. Amit a neten találsz az csak kitaláció. Tengeri csillagnak az olyan nőket (pózt) nevezik, akik nagyjából semmit nem csinálnak szex közben, hanyatt fekve kiterülnek az ágyon és cső.. Innen az elnevezés. Csak ki van terülve, mint a tengeri csillag a tengerfenéken. Ez eredetileg gúnyolódás, a szexben tehetetlen nőkre mondják.
2023. dec. 4. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!