Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem kívánom a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kívánom a szexet?

Figyelt kérdés
Problémám a következő. 25 éves vagyok, egy 3 éves kisfiú édesanyja. A mostanival együtt ez a 3. komoly kapcsolatom. Eleinte van kedvem a szexhez, mármint egy pár hónapig, utána jönnek nálam a kifogások. Ha van is kedvem akkor sem úgy viselkedek, mint más normális, ha pl. sikerül elmennem egyből meg is unom az egészet. Ha pedig a kifogások jönnek az már nagyon rossz.Onnantól teher számomra a szex. Borzalmasan zavar, mert már a 3. kapcsolatom és mindig ugyanaz a nóta. Mit csináljak hogy legyen kedvem, mint mindenkinek??? Hisz tudom, hogy ennek működnie kellene. Ja, és nem történt velem semmi rossz élmény, ami kiválthatta!!!!!
2011. márc. 28. 23:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Nem azért válaszolunk egy kérdésre hogy másik válaszolót ócsároljuk.Ez az én véleményem,az én életem,az én tapasztalatom,amit leírtam,hogy válaszoljak,nem azért hogy mások lealacsonyodottnak tituláljanak! Már 2 "örült szerelmes" házasságom volt kedves kritizáló,ahol tökéletes volt a szex,szerelmes voltam,mégis átvertek,megcsaltak,kihasználtak,megaláztak! orülj neki hogy te ilyen felhötlen boldogságban szenvedsz,én ne a másikat kritizáld jó dolgodban,hanem a kérdésre válaszolj!
2011. márc. 29. 01:05
 12/17 anonim ***** válasza:
11%
Nem szenvedek,boldog párkapcsolatban élek,és a kedvesem nem egy guminőnek tekint.És válaszoltam feljebb,amúgy tényleg a te életed,csak aztán ne sírjon a szád ha a férjecskéd a kötteleségbeli kielégítésed ellenére félre megy.Az asszonyak kötelessége....Semmi nem kötteleségünk...Csak belenevelték a nőkbe ezt a szolgalelküséget...
2011. márc. 29. 01:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Nalunk a ferjem van igy, nem kivanja a szexet. Mindig ilyen volt meg merevedesi gondjai vannak (szinten fiatal). En azt gondolom, hogy a szex is csak egy dolog es mig bizonyos embereknek nagyon fontos, addig masoknak nem. En pl. sosem csalnam meg a ferjemet csak azert, mert nem akarja. Neked is az az egyetlen megoldas, ha olyan tarsat talalsz, aki igy fogad el es/vagy hasonlo beallitottsagu (tehat nem igenyli a dolgot annyira). Csak igy lehet vkivel leelni egy eletet, mert a tobbieknel kijon a frusztracio, ez biztos!
2011. márc. 29. 04:21
 14/17 anonim ***** válasza:
01.53-nak.ès azt neked kimondta hogy én nem vagyok boldog? És ha sírni fog a szám ahhoz neked mi közöd van? èn vagyok a guminö,ö meg az az állat aki mindennap felkel reggel elmegy dolgozni hogy eltartsa a családját,este virágot hoz nekem,és mindent megad a gyerekeinek is amit tud,akkor ha este neki a szex-hez van kedve mert csak igy tudja levezetni a napi stresszet,és igy érzi jól magát,akkor nekem igenis kötelességem a kedvében járni,nem azért mert belémnevelték hanem azért mert igy hálálom meg azt amit értünk tesz.Akinek nem inge ne vegye magára,te ugy vagy boldog ,én meg igy....mindenki elöbb a saját házatáján sepregesen aztán a másén,föleg nem teljesen ismeretlenül,hogy halvány lila fingod nincs az életemröl,és arról hogy már miket éltem meg é miket nem.Törödj a magad dolgával!!!
2011. márc. 29. 15:43
 15/17 anonim ***** válasza:
ÓÓÓ Háztarsbeli vagy gondolhattam volna...
2011. márc. 29. 18:42
 16/17 anonim ***** válasza:
háztartásbeli.
2011. márc. 29. 18:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Bár nem sok közöd van hozzá de gyed-en vagyok!
2011. márc. 29. 19:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!