Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem jutok el a csúcsra?
gondolom ő az első partnered (szexuálisan). ebből az is következik, hogy valószínűleg még tapasztalatlan vagy, illetve szerintem egy kicsit rá is görcsölsz erre az orgazmus dologra. amit tanácsolhatok:
1, lazulj el, és ne görcsölj rá a témára
2, kommunikálj a barátoddal, hogy hogy csinálja, neked hogy jó, akár rá is vezetheted ha nagyon nem tudja
3, csak szimplán érezzétek jól magatokat, és azért csináljátok mert nektek jó.
igen így van ö az elsö. : ) amugy meglepö módon inkább öt zavarja..
Oké köszi . : )
izgasd közben a csiklódat magadnak, vagy ha nem okoz neki gondot, akkor ő izgassa. bár elég nehéz koncentrálni két helyre, hogy ő is élvezze, meg (dugjon.)bocsi:D meg még téged is izgasson a kezével.
amúgy hogy honnan tudod hogy elélvez??? hát hogy a gumiban van az ondója, amit jobb esetben használtok.. meg én a párom arcán, mozdulatain mindig látom, hogy mikor lesz.
2OL
mivel most szeretkeztél először, még nem érzed magad elég profinak. gyakorolj :P
neked is meg a párodnak is jó lesz :P
az orgazmus elérése érdekében szex közben nyugodtan izgathatod a csiklódat.semmi rossz nincsen benne.én is ezt csinálom és nekem segít :D sokkal hamarabb megyek el :D
csak annyit mondok h mindent bele :P
Ötször lefeküdtetek?
Csepp a tengerben, drága... Ne várj sokat öt alkalomtól, az nagyon kevés.
Próbálgassátok sokszor, különféle pózokban, és majd kiderül, melyik a legjobb. Gyakorolni!
Egyébként ujjazni szokott? Elélvezel úgy? Az is lehet egy plusz. :)
Ja és ha elélvez a barátod, talán nyög és hangokat ad ki, meg gyorsabban mozog. :) Nem hiszem, hogy félig alszik közben. :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!