Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én hetero pasi vagyok, a nők érdekelnek. Szerintetek ez gáz?
Utolsó előtti: tahó vagy bam+, legözelebb mi lesz a kamu a rák? A cukorbetegség nem valami légbőlkapott dolg, bele lehet halni.
A melegek meg már az őskorban is voltak. Az hogy a heteró társadalom csak most veszi őket ember számba-már aki- az más kérdés.
Ez nem ciki, de ha így haladunk, akkor pár év múlva az lesz.
Sőt a k*csögök fognak kitalálni valamit, hogy viseljünk megkülönböztető jelzést, mint ők a II. világháborúban a rózsaszín három szöget, annyira kevesen leszünk.
De hát az a nagy liberalizmus - ami mellesleg megbukott, de nem akarják tudomásul venni - hogy mindenkinek joga van b uzinak lenni, sőt lassan már kötelező lesz.
Neeem hát!Azért kell felvonulgatnotok jobbra-balra...Ha tahó vagyok,nem érdekel.Kár azzal jönnöd,hogy bunkó vagyok.Ha te mondod...
Nekem semmi bajom nincs a melegekkel.Mármint a szexuális hovatartozásukkal.Nem az én dolgom.Én és tanult kollégám,celebekről hallott infók alapján jutottunk erre a következtetésre.Mit ad Isten,megsokasodtak a melegek.Mindenki bevallotta,hogy b uzi.Oké.Lecsengett.Utána valahogy,egyre többen lettek cukorbetegek és egyikőtök se állítsa nekem,hogy ennek nincs hírértéke a mai topa f@szok között,akik egyfolytába a balekoszról meg a többi lóf@aszjóskáról pofáznak.
Azt képzeld el,hogy képben vagyok a cukorbetegségről,ha éppen tudni akarod.
Most mi van? Hogy jön össze a melegség és a cukorbetegség?
Ez általános tendencia, hogy legalábbis a magyar társadalom egészsége egyre romlik. Nőnek a rákos megbetegedések, az allergiás emberek, a cukorbetegek, ezzel állandóan vezető szerepben vagyunk Európában.
De a melegek száma nem nő!! Ezt kéne megérteni. Nem lesz egyre több. Csak mert eddig 1 ismerősünk vagy annyi sem volt és most már van 5 az nem jelent növekedést. Hanem a beszűkültséget a téma iránt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!