Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én hetero pasi vagyok, a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én hetero pasi vagyok, a nők érdekelnek. Szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés
Ezen az oldalon a melegekkel és a biszexekkel kapcsolatos kérdések a legnépszerübbek. Szomorú vagyok, hogy ilyen világban élünk. Remélem egyszer megoldódik ez a kérdés és végre megint nem lesz ciki ha egy férfi a nőket szereti. Neked mi a véleményed?
2011. márc. 28. 22:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Bocs az offolásért!Egy kollégával figyeltünk fel,hogy,mint egy divathullám,söpört végig embereken,a bevallás,hogy buzlk.Nem sokra rá,mindenki cukorbeteg volt.Ezért kitűztük az új trendet,ez lesz pediglen a "Trendy-buzl-cukros" kategória.De csak az elitnek!!!:D
2011. márc. 28. 23:31
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a "buz iság" ahogy ti emlegetitek egyáltalán nem lett divat. Csak most már egyre többen fel merik vállalni magukat. Eddig is kb 10 emberből 1 meleg volt, csak vagy nem mutatta vagy még magát sem fogadja el. Szóval ha megnézzük egy osztályban 30 főből 3 meleg ember is lehet. Ha felvállalják már lenézik őket, pedig csak azért hiszik azt, hogy egyre több, meg divat mert eddig nem nagyon találkoztam ilyen emberrel, vagy legalábbis nem tudták róluk.
2011. márc. 28. 23:39
 13/21 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti: tahó vagy bam+, legözelebb mi lesz a kamu a rák? A cukorbetegség nem valami légbőlkapott dolg, bele lehet halni.

A melegek meg már az őskorban is voltak. Az hogy a heteró társadalom csak most veszi őket ember számba-már aki- az más kérdés.

2011. márc. 29. 00:26
 14/21 anonim ***** válasza:
Én meg egyenesen abban reménykedem, hogy egyre több homár lesz. Ennyivel is több az esélyem.
2011. márc. 29. 06:02
 15/21 A kérdező kommentje:
Igen igen!!!!!!!!Köszönöm:) Az utolsó válaszolónál van a pont. Legyen csak minnél több .......... Legalább mi nyugottan csajozhatunk:) (Bár igaz sajnos, hogy a csajok teljesen oda vannak értük.) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NA mindegy.
2011. márc. 29. 07:15
 16/21 anonim ***** válasza:
A csajok, meg a ribancok vannak oda a buznyákokért, NEM a nők!!! :)
2011. márc. 29. 12:36
 17/21 anonim ***** válasza:

Ez nem ciki, de ha így haladunk, akkor pár év múlva az lesz.

Sőt a k*csögök fognak kitalálni valamit, hogy viseljünk megkülönböztető jelzést, mint ők a II. világháborúban a rózsaszín három szöget, annyira kevesen leszünk.

De hát az a nagy liberalizmus - ami mellesleg megbukott, de nem akarják tudomásul venni - hogy mindenkinek joga van b uzinak lenni, sőt lassan már kötelező lesz.

2011. márc. 29. 15:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerinted valaki divatból lesz b*zi? Szánalmas vagy. Arra nem gondoltál, hogy eddig is ugyanennyi meleg volt, csak manapság már nem kell annyira titkolózniuk? És ez nem azt jelenti, hogy rózsaszín bőrtangában vonulnak az Andrássyn, hanem csak annyit, hogy nem kell kamubarátnő. Meglepődnél, ha tudnád, mennyi teljesen férfias meleg van (valószínűleg a te ismerőseid között is, csak éppen nem tudsz róla, mert attól, hogy már kevésbé titkolóznak, még nem kötik mindneki orra alá).
2011. márc. 29. 15:46
 19/21 anonim ***** válasza:

Neeem hát!Azért kell felvonulgatnotok jobbra-balra...Ha tahó vagyok,nem érdekel.Kár azzal jönnöd,hogy bunkó vagyok.Ha te mondod...

Nekem semmi bajom nincs a melegekkel.Mármint a szexuális hovatartozásukkal.Nem az én dolgom.Én és tanult kollégám,celebekről hallott infók alapján jutottunk erre a következtetésre.Mit ad Isten,megsokasodtak a melegek.Mindenki bevallotta,hogy b uzi.Oké.Lecsengett.Utána valahogy,egyre többen lettek cukorbetegek és egyikőtök se állítsa nekem,hogy ennek nincs hírértéke a mai topa f@szok között,akik egyfolytába a balekoszról meg a többi lóf@aszjóskáról pofáznak.

Azt képzeld el,hogy képben vagyok a cukorbetegségről,ha éppen tudni akarod.

2011. márc. 29. 21:03
 20/21 anonim ***** válasza:

Most mi van? Hogy jön össze a melegség és a cukorbetegség?

Ez általános tendencia, hogy legalábbis a magyar társadalom egészsége egyre romlik. Nőnek a rákos megbetegedések, az allergiás emberek, a cukorbetegek, ezzel állandóan vezető szerepben vagyunk Európában.

De a melegek száma nem nő!! Ezt kéne megérteni. Nem lesz egyre több. Csak mert eddig 1 ismerősünk vagy annyi sem volt és most már van 5 az nem jelent növekedést. Hanem a beszűkültséget a téma iránt.

2011. márc. 29. 21:25
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!