Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a szexuális perverzióid?
huh nekem elég sok van de annyira azért nem durvák , pár dolog BDSM-ből , akkor nyilvános helyen hú azt imádom amikor hallanak minket de nem látnak , különböző szerepjátékok (bár ez nem tudom mennyire perverzió) , lány rámpisil , stb ruhadarabokból is van sok xD
nem szoktam kiélni (1-2 kivétel volt de tényleg ritka) , egyébként se vagyok egy görög isten , ha még ilyen ötletekkel állítanék a lányok elé akkor az életbe nem lett volna , és nem is lenne barátnőm úgy érzem :D
23/F
SM, alávetettként vagy dominánsként (totál hangulatfüggő). Kiélném én, ha lenne kivel, valahogy úgy vagyok vele, mint a felettem levő.
f/21
Meztelen csajokat stírölni élőben. Pl nudi strand, szauna.
Amúgy nem vagyok 40 éves szatír, és van barátnőm is, de ezt a meztelenkedést szívesen csinálnám akár vele együtt is.
A swinger dolog is vonz, de egyik felsoroltban sincs nagyon részem :/
Talán a prosztatamasszázs...
Egy gondos női kéz ugyanis csodákra képes. :P
23f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!