Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom ondója nem fehér, hanem átlátszó. Ez mitől lehet? Nem akarom kérdezgetni :S
Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 22:09
1/9 anonim válasza:
Azoké átlátszó akik hűtlenek, nem tudtad?
2/9 anonim válasza:
Azért mert előtte már nem sokkal kiverte.
4/9 anonim válasza:
A második válaszoló írta helyesen!!!
(Sokat masztizott előzőleg.)
5/9 anonim válasza:
Azért olyan mert nem sokkal előtte kiverte vagy más verte ki neki :D
6/9 anonim válasza:
Hja, nem maradt benne patron. Ami jön, az sima előváladék, az mindig átlátszó.
Szerintem azért masztizott szex előtt, hogy tovább bírja. Normálisan valószínűleg hamar elsül.
Ha már benőtt a fejetek lágya, beszéld meg vele. Szexuálpszichológus segít.
7/9 anonim válasza:
hm, nekem mikor sokat vertem akkor kevesebb jön, és fehérebb.
Mikor meg nem vertem egy ideig, akkor marha sok jön, de sokkal jobban kivan keverve ezzel a "átlátszó" lével.
Szóval, nem tudom testvírem
8/9 anonim válasza:
Basszus, dehogy verte ki! Mindenkinek más, ez így normális. Valószínűleg neki genetikailag több az ondófolyadéka, és kevesebb a spermiuma.
9/9 anonim válasza:
Az utolsó válasz a helyes. Sőt, ugyanazon férfinak soha nem egyforma az ondójának mennyisége, színe, állaga. Van, amikor sárgás, van, amikor fehár, máskor áttetszőbb, stb.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!