Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akkor én leszbikus vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Shanee kérdése:

Most akkor én leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
a legjobb bnőmmel, szilveszterkor smároltunk csak a vicc kedvéért..és azóta eltelt egy két év és egyre többször smároltunk amikor csak kettesben voltunk..nos nemtudom, néha úgy nézek rá hogy egyből nekitudnék esni, néha csak elvagyunk..demár nem smárolunk annyiszor és még nem feküdtünk le!! ilyenkor mivan?:D
2011. márc. 28. 21:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, lányom. Te a média által elhülyített kis hülye vagy.
2011. márc. 28. 21:23
 2/14 anonim ***** válasza:
igen leszbikus vagy!ha ittasan smároltok szilveszterkor az még oké de többször az már leszbi csók volt!és ha úgy fgondolsz rá akkor egyértelmű!sok lány leszbi de a férfiakat is szereti!engem nem zavar!17/l
2011. márc. 28. 21:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
elsőnek igaza van, amúgymeg max biszex. totális leszbikus a világon nem létezik különben nem lőcsölnék egymást :D
2011. márc. 28. 21:24
 4/14 anonim ***** válasza:
21%
az első hozzászóló bekaphat*a
2011. márc. 28. 21:25
 5/14 anonim ***** válasza:
minden nőnek van az életében egy olyan korszak amikor vonzodik a nőkhöz vagy éppen gondol rá, vágyódik!
2011. márc. 28. 21:27
 6/14 A kérdező kommentje:
igazából csak akiváncsiság hajtott. és a tipikus "nem mered, hang vagy.." hát köszönöm a válaszokat majd meglátom milesz :)
2011. márc. 28. 21:31
 7/14 anonim ***** válasza:
hát, én irigyellek. ha mindkettőtöknek tetszik, hát előre, biztos nem véletlen a dolog. szerintem eszméletlen izgató, ha két csajszi smárol. azért a pasikról nehogy lemondj. sokan azért lesznek leszbik, mert pasikkal volt pár szar élményük, önzőség, bunkóság, gyors elélvezés a lányt meg le se tojom szitu... a csajok meg egymásra tudnak figyelni, kedvesek...és ez vonza őket egymáshoz. De ne mondj le a pasikról!!! A barátnőddel meg folytasd csak, és írj még rólatok, mi lett. mi lesz. ismétlem, irigyellek,és a leendő pasidat is!
2011. márc. 28. 21:38
 8/14 A kérdező kommentje:

ez kedves volt.. :))

majd még beszámolók a további dolgokról :)

2011. márc. 28. 21:44
 9/14 szamo77d ***** válasza:

Nem hiszem, hogy emiatt most leszbinek kellene elkönyvel-

ned magad. Akár elismeri, akár tagadja, minden emberben

van egy kis természetes érdeklődés a saját neme iránt. A

legjobb barátommal mi is megnézegettük egymás falloszát annak idején és mindkettőnknek felállt a szórakozástól!

De azért fel sem merült bennünk, hogy homo-k vagyunk!

2011. márc. 28. 21:44
 10/14 A kérdező kommentje:

szamo77d

hmm érdekes sztori.. ebben nincs nagyon szokatlan..

nekem van egy meleg ismerősoöm..dee áá gyülölöm.. már nemazért mert meleg..csak mert egy tajparaszt :D

2011. márc. 28. 21:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!