Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még nagyobb a péniszem?
Figyelt kérdés
Elég duci vagyok és a péniszem fölött van 1 zsirpárna, ha lefogynék eltünne az a zsirpárna akkor nagyobb lenne a péniszem pár cm-vel??2011. márc. 28. 19:02
2/9 anonim válasza:
nagyobb nem lenne, max annak látszana. Ha nem nőne egy mm-t se is megéri lefogyni, szal hajrá.
3/9 A kérdező kommentje:
aha
amugy már rajta vagyok a dolgon
128kg voltam
most 112kg
2011. márc. 28. 19:08
6/9 anonim válasza:
sztem ennél kisebb már nem lehet :DDD
Fogyizz haver az majd helyre tesz téged és az önbizalmadat is hogy lesz e nagyobb azt én nem tudhatom de ha fogytál megtudod.Ehhez pedig kitartást neked :)
21 F
7/9 anonim válasza:
próbáld meg ártani nem fog ha nem nő!
8/9 anonim válasza:
Ha elég sokáig gyömöszkölöd zsírpárnád egyszer csak lecsusszan a farkincádba és mivel fizika órán is elmondták, hogy anyag nem vész el csak átalakul,így vagy hosszabb, vagy vastagabb lesz a fütyülőd.
9/9 szamo77d válasza:
Már megint ez a méret dolog! A fogyás persze nem árt, de ettől számottevő pénisz-méret változást azért ne várj! De
a súlyodtól való szabadulás jó dolog. Ha nagy a hasad, az gátolni fog abban, hogy rendesen hozzáférj az akció ala-
nyához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!