Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínos problémám van: a hímvesszőm alsó része is szőrösödik, ott is borotválnom kell, de meglátszik a helye és így nem merek nővel szexuális kapcsolatot létesíteni. Mit tegyek h ne látszódjon?
Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 18:52
3/13 tetris válasza:
Húzd ki csipesszel! Semmivel se kellemetlenebb, mint nekünk nőknek a brazil gyantázás.
4/13 anonim válasza:
ne borotváld, nem gáz az, hogy olyan, a páromé is szőrös, és nem zavar. vagy ha nagyon zavar, vágd rövidebbre, hogy ne legyen dzsungel és annyi. nem fogja érdekelni a nőket, ne aggódj
5/13 anonim válasza:
ne borotváld. mondjuk nem tudom mennyire erős a szőrzeted, de! én mielőtt megismertem a mostani párom, előtte a szőrtelen péiszre esküdtem, el se tudtam volna képzelni szőröset. neki szőrös, mondjuk világos hajú, és így kevés szőre van, de szőr, eleinte nem volt jó, de megszoktam, szeretem, és így szeretem. ha egy nő szeret nem fogja érdekelni.
6/13 anonim válasza:
Az én barátomé is szőrös. Nem mondom hogy nem zavar, de nem olyan meghatározó dolog ez...
7/13 A kérdező kommentje:
Lehet félreértelmeztétek a dolgot. a himbilimbim alsó oldala szőrösödik, tehát felülről nem lehet látni, csak ha megnézem a golyók felöli oldalát.. :) golyók és a makk közti rész ami szőrös, és nagyon zavar a kinézete.
2011. márc. 28. 19:39
8/13 anonim válasza:
"himbilimbim" XD Ezen aszittem elpukkadok a röhögéstől! :D
9/13 anonim válasza:
19.05 voltam, én is arra gondoltam, úgyhogy a válaszom változatlan
10/13 anonim válasza:
Borotválhatod nyugodtan nem lesz semmi bajod tőle, főleg ha amúgy is borotválod magad lennt. Nekem is szőrös, szoktam borotválni, de ha nem is borotválom mindig rövidre nyírom, és még soha senki nem panaszkodott rá, ne idegesítsd ezzel magad, mert nem gáz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!