Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kérdezzek tőle? Hogyan folytassuk? - gyors választ-
Figyelt kérdés
Van 1 énekes srác, akit bejelöltem fészen és írt egy levelet, hogy mikor és hol lesz koncertje. Válaszként rákérdeztem, hogy az én városomba mikor jön, mire egy kérdéssel válaszolt. Ezt megválaszoltam, de nem akarom abba hagyni a beszélgetést. Mit tudnék kérdezni tőle, ami nem lenne unalmas?
(Nem mellesleg nagyon helyes pasiról van szó, akinek épp nincs barátnője ;))
2011. márc. 28. 18:42
2/6 A kérdező kommentje:
Ő kérdezte, hogy mikor van olyan banzáj a városban, ahol feltudna lépni..
2011. márc. 28. 19:18
3/6 anonim válasza:
Na erre már válaszban valami olyasmit kellett volna írni, hogy ekkor és ekkor lesz, jó lenne, ha ott lennél, nagyon jó a zenétek, feltétlen szeretném, ha ott lennétek.Az a baj, hogy ez tényleg nagyon helyzet függő, esetleg mesélhetsza banzájról.Az sem mindegy, hogy ismeed-e vagy most váltottatok előszőr szót egymással. Inkább majd éllőbe menj oda hozzá koncert után mutatkozz be, és akkor ajájnl neki jó helyeket a városbamn ahová elmennétek, persze csak akkor, ha ő is vevő rá.
4/6 A kérdező kommentje:
oké, köszi :)
2011. márc. 28. 19:35
5/6 anonim válasza:
Ne reménykedj nagyon, lemegy, koncertez, megdug, soha többet nem megy abba a porfészekbe, ahol ilyen ragadós ribik vannak.
6/6 A kérdező kommentje:
Ragadós ribi?:D
Bocs, de én nem megdugatni akarom magam:D
2011. márc. 29. 15:21
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!