Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mikor elveszítettem a szüzességemet nem véreztem közben. A barátom furcsállta ezt, szóvá is tette ezt legalább 3x, hogy milyen érdekes, h nem véreztem. Én erre kissé idegesen és feszültem rávágtam, hogy 'mi érdekes ebben?' Ezután tök furán nézett rám. Tényleg szűz voltam mikor lefeküdtem vele. Ne értsetek félre, mert a barátom örül ennek hogy én szűz voltam mikor először szexeltünk, pusztán csak ezt nem érti, hogy mi az hogy nem véreztem.. Volt, hogy már úgy éreztem mintha rám akarná sulykolni ezt, hogy de, te már pedig igen is nem voltál szűz mikor összejöttünk. Most mit kell ebből ügyet csinálni ha egyszer nem véreztem? Fájni viszont fájt annál inkább, de istenem... van ilyen, hogy nem vérzik a lány a szüzesség elvesztésekor. Minden lány máshogy éli meg az első szexuális aktust, van aki vérzik, van aki nem, van akinek fáj van akinek nem... Aki vérzik annak gondolom a barátja kicsit durvábban csinálta a kelleténél, az én barátom viszont abszolút figyelmes volt velem, úgyhogy épp ezért nem értem miért nem akad le erről a témáról, de már baromira idegesít. Mit mondjak neki végre, hogy végre leakadjon erről az egészről? :S

17L

2011. márc. 28. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
nem mindenki vérzik,vidd el egy orvoshoz a kis idiótát és magyaráztasd el neki a dokival
2011. márc. 28. 18:37
 2/6 anonim válasza:

Én a te helyedben megkérdezném tőle hogy ennyire bízik bennem?

Mert ha csak ennyire akkor a továbbiakban lesznek bajok! Meg én most nem értem miért problémázik..És ha nem lettél volna már szűz akkor mi van? Ne ezen variáljon,hanem hogy ha tényleg szeret akkor azzal foglalkozzon!

2011. márc. 28. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem azért vérzik a lány mert az első fájt neki és durva volt vele a partner, hanem mert átszakadt a szűzhártya... de vérezni én sem nagyon véreztem, egy két csepp halványrózsaszín vér volt, amit csak én vettem észre... ha ilyen kis taknyos, hogy nem hisz neked, akkor hagyd rá, mit ért ő hozzá?
2011. márc. 28. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Én sem véreztem, mikor átszakadt... van akinek meg kb folyik a vére. Szerintem mutasd meg neki az itteni válaszokat, vagy csak guglizzatok rá közösen erre a témára...
2011. márc. 28. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Inkább örülhetne, hogy nem úgy jártatok, mint mi még régebben az egyik exbarátnőmmel. Szüzesség elvesztése, majd kórház... nem akart elállni a vérzés.

Amúgy meg nem mindegyik lány vérzik, ahogy te is írtad, "egyénfüggő". Nem értem ezen mit nem lehet érteni!

24/F

2011. márc. 28. 19:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért ilyen hülye, mert mindenhonnan ezt hallja. Apa, bátty, nagypapa, haverok, após stb. Ha szűz a lány akkor véreznie kell. Valahol ha nem vérzett és ezt a véres lepedővel nem tudták bizonyítani, kinyírták a fiatal arát, mert a házasság előtt félrekufircolt.

Adj a srácnak szakirodalmat, vagy mutasd meg ezt a topicot, hátha elhiszi végre. Ha nem, akkor keressen olyan nőt aki biztosan szűz.

2011. márc. 28. 20:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!