Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy csak ilyen kevés sperma jön?
Figyelt kérdés
Önkielégítésről van s. Régen mindig hamar elmentem, de egy csomó sperma jött. Most meg hirtelen rájöttem egy olyan módszerre, hogy amikor már mennék el, akkor befeszítem az izmom, és bár nagy akaraterő kell hozzá, nem engedem kijönni a spermát. Aztán várok egy kicsit, lejjebb megy az izgalmi állapotom, és kezdem elölről az egészet. Ezt megcsinálom párszor, aztán a végén már x-edik után kiengedem a spermát,de alig jön. Na ez miért van?2011. márc. 28. 18:24
1/11 anonim válasza:
olvass kicsit a szárazorgazmusról.én mondjuk nem ajánlom személy szerint,de van sok aki szereti ezt.
a sperma azért van,h ki is jöjjön.
2/11 A kérdező kommentje:
Szóval azért megy a húgyhólyagba, mert megfeszítem az izmom?
A k*rva életbe b*ssza meg, meddőséget okoz! Ha még csak 2-3-szor csináltam, akkor nem lehet gond?
2011. márc. 28. 19:32
3/11 anonim válasza:
nem lesz most még gondod belőle, de később annál inkább. mellesleg szerintem iszonyat szar érzés, nemtudom te mit élvezel ezen
4/11 A kérdező kommentje:
Annyi a jó benne, hogy tovább tart a maszturbálás, és nem lesz korai magömlés, de én a büdös k*rva életben nem csinálom többet. Meddőség? B*ssza meg nem éri meg.
(Azért írok ilyen csúnyát, mert nagyon felzaklatott ez a dolog, hogy én olyat csináltam, ami meddőséget okozhqat. Ezért töbet ilyet nem csinálok.)
2011. márc. 28. 20:11
5/11 anonim válasza:
ha sokáig akarsz maszturbálni próbáld ki a start/stop dolgot.
6/11 A kérdező kommentje:
Oké, kösz. Az lesz, eddig is az volt, csak 2 hete fedeztem fel ezt, és megtetszett. Szerencsére azóta csak 2-szer csináltam. De az életben soha többet. Majd megoldom másképp.
2011. márc. 28. 20:15
8/11 A kérdező kommentje:
Az, hogy nem lehet gyereked.
2011. márc. 28. 21:38
9/11 anonim válasza:
az impotencia .. nőknél van meddőség ..xD
10/11 anonim válasza:
Nem, az impotencia az az, ha nem képes felállni a szerszám. a meddőség az a fogamzásképtelenség.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!