Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatotokban szokott téma lenni, kinek hány partnere volt előtte? Ha igen mindig valós számot mondtok el a másiknak, vagy előfordulhat "ferdítés"? Előfordult olyan, hogy a másikat sokkolta az információ? : )
Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 17:26
1/10 anonim válasza:
A páromnak először nem mondtam igazat. Nem szerettem volna sokkolni. :-) Persze pár hét múlva elmondtam neki, hogy igazából pontos számot nem tudok, de igyekeztem összeszámolni. :-D
2/10 anonim válasza:
Igen, nálunk mindegyikőnk tud a másik volt partnereiről szerencsére nem sok a szám, így nem nagyon akartunk titkolódzni. Ez igy egy az őszinteségből, ami sztem alap. Ha már az elején hazudsz, akkor mi lesz később.. mert ez a téma sztem elég sok párt érint, hogy kinek mennyi...
3/10 anonim válasza:
Csak én vagyok így ezzel, hogy engem nem érdekel, hogy a barátomnak előttem hány barátnője volt, vagy más is? Sose jött ez szóba és nem is fog, mivel én nem szeretnék erről tudni.. baj ez? :)
4/10 anonim válasza:
Előző vagyok * Bocsi az offért.. :) :$
5/10 anonim válasza:
nem baj, ez lenne a normális, hogy az embereknek nem ekörül forog a világ, sajnos a legtöbben ezt nem fogják fel... :S
6/10 anonim válasza:
"...igazából pontos számot nem tudok, de igyekeztem összeszámolni. "
Ez nagyon fasza, büszke lehetsz magadra.
7/10 anonim válasza:
Mi tudjuk egymásról, hogy mi a helyzet, de azt gondolom ha nem akarod elmondani a másiknak inkább ne mondj semmit, de ne hazudj. Semmi értelme, elvégre egy kapcsolatban az őszinteség a legfontosabb és nem hiszem, hogy ha szeret téged a párod elítélne mert túl sok partnered volt eddig, vagy éppen meglepően kevés.
8/10 anonim válasza:
18 szexel 6 én elmondom mindenkinek!
9/10 anonim válasza:
IGen, én mindig megkérdezem! Nálam ez nagyon fontos téma, mert nem szeretnék a nemibeteg gondozóban kikötni senki miatt. Csak komoly, tartós kapcsolatban tudom elképzelni a szexet. Érzelmekkel együtt. Nekem máshogy nem megy. És jobb tudni a dolgokról, ugy el tudom dönteni h beválallom vagy nem vállalom be. Sajnos épp most kerültem abba a helyzetbe, hogy a 30 védekezés nélküli alkalmi kapcsolatot már nem veszi be a gyomrom és el kell küldenem a pasit. Nekem ez már messze az extrém kategória! Sajnos a pasik tényleg nem fogadják jól, nem fogadják el hogy nekem ez ilyen fontos. Többségének arról sincs fogalma hogy nemi betegségek léteznek és védekezni is kéne. Ja meg az őszinteség.. minél jobban tudni akarod annál jobban titkolja.. ÁÁáá el kell cipelni szűrésre őket az a biztos. Ha meg lelép, tudom hogy nem volt érdemes vele foglalkozni. Nincs azon az értelmi és érzelmi szinvonalon amilyenen kellene.
10/10 anonim válasza:
En oszinten elmondtam neki, meg azt is hogy olyan alkalom is volt hogy egyszerre 2 pasival voltam es oszinten nem sokkolta az info. megbeseltuk h ami a multban volt az ott s marad, ennyi. O is elmondta engem se zaavart semmi abbol amit mondott, mmostmar velem van ez a lenyeg
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!