Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy fiú suliba vagy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú suliba vagy egy kollégiumban hogy oldjátok meg a maszturbálást?

Figyelt kérdés
Mert lehet hogy kollégista leszek és sajna olyan suliba ahol szinte csak fiúk járnak... meg ha valaki tud vicces eseteket ilyenről az elmondhatná meg hogy mire számítsak ha észrevesznek vagy én valakit...stb
2011. márc. 28. 17:12
 1/9 tsz-tag ***** válasza:
szerintem úgy old meg hogy pl a zuhanyzóba mőgöttük álsz és úgy recskázol... xD hátrafele nem látnak gondolom
2011. márc. 28. 17:16
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
De olyankor nehogy lehajoljál a szappanért.
2011. márc. 28. 17:19
 3/9 anonim ***** válasza:

előttem lebukhatnál:D

különben meg nem muszáj masztizni:D

2011. márc. 28. 17:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

mindenki a saját ágyába befordulva. megvárva míg elalszanak a többiek. Esetleg pihentebb agyúak versenyeznek kié lő messzebb stb stb.

Vicces sztori:

Egyik haverom egyedül volt a szobába gondolta kicsapja bement egy nevelőtanár aki nő volt és 60+ éves és csak annyit mondott "Ne izgulj Zolikám láttam már ilyet."

2011. márc. 28. 17:20
 5/9 anonim ***** válasza:
vigyázz a fiúkoleszokkal, mert viccen kívül tudok olyanokról akiket seggbebasztak mert nem adtak cigit v mi volt a szitu, de a lényeg h seggbebaszták (ez most tényleg nem vicc) mellesleg 3 hónap után lámpaoltás után olyan lesz mintha kislányokat hallanál csattogólepkét tologatni utána mindenki rohan a slozira
2011. márc. 28. 17:28
 6/9 A kérdező kommentje:
jah am 17 vok és ha csaj vagy 17:30-as válaszoló akkor jó..
2011. márc. 28. 17:29
 7/9 anonim ***** válasza:

17:28

hát én fiú koleszba voltam de ilyenről még nem hallottam bár én 3 éve voltam kollégista inkább átmentünk a város másik részébe a lánykolesz elé

2011. márc. 28. 17:30
 8/9 anonim ***** válasza:

nemtudom ,de én senkinek nem ártanék így hogy meglátnák egy csajt masztizni ,odamegyek azt jól megdugom:S.., ha akarja akkor nyilván nem mondanám azt hogy "most ne":)

sajnos sokan nem ilyenek

bár ,általában csajokkal nem szoktak ilyet csinálni ,csak ha nagyon sötétek

17F

2011. márc. 28. 17:36
 9/9 szamo77d ***** válasza:
100%

Én a katonaságnál voltam ilyen helyzetben. A végén bezár-

kóztam egy WC-fülkébe és ott csináltam. De a többiek sem

tétlenkedtek, a pizsama nadrágokon akkora foltok voltak,

mint a tenyerem! Senki nem bírta nélküle! És éjszakai

pollúcióim is voltak rendesen. És a többieknek is. A vé-

gén nem is törődtünk az egésszel. Foltos a pizsama, kész!

2011. márc. 28. 21:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!