Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Honnan tudom, hogy hol van a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy hol van a G pontja?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek. Arra lennék kiváncsi hogy a gpont felülete milyen? illetőleg mit kell érezni. Annyit tudok hogy a hüvely felső részén van valahol, de konkrétan nem tudom hogy mit is kell keresnem. És ha megvan akkor milyen jó technika van arra hogy nagyon jó legyen az ingerlés? Előre is köszi:-)
2009. febr. 25. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

[link]

google a barátod

2009. febr. 25. 16:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi:D:D
2009. febr. 25. 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit érdesebb a felülete, 3-6 cm-re a bejárattól van a has felőli oldalon. "csikizni kell", mintha vkit az ujjaddal hívnál magadhoz. Nekem a nyomás is jó érzés, nem csak a birizgálás.
2009. febr. 25. 17:21
 4/8 A kérdező kommentje:
És maga a Gpont az milyen kemény? hogyan kell elképzelni? mint egy gömböt vagy mint egy felületet?
2009. febr. 25. 17:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az egy folt szerü dolog a bőrön a vaginán belül.Nem egy dudor.
2009. febr. 25. 18:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak mert a feleségemnek amikor ujjal csinálom akkor ott érzek egy ilyen dudor szerűséget ami persze nem kifele dudorodik csak mintha egy gömb lenne ott. Akkor az nem a g pont?
2009. febr. 25. 18:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem áll ki a hüvely falából és horpadás sincs. Pusztán érdesebb a felülete (már akinek). A párod visszajelzéseiből tudod kideríteni, jó helyen jársz-e.
2009. febr. 25. 19:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Az a g-pont,amiről írtál. És úgy csináld,(ahogy már írták is) mintha hivogatnál valakit az ujjaddal. Látni fogod a feleséged arcán,ha a G-pontját izgatod,és akkor ne hagyd abba.
2009. febr. 28. 08:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!