Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Próbáltátok már azt a párteráp...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbáltátok már azt a párterápiát, miszerint 1 hónapig minden nap szeretkezni kell? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy a párommal eléggé kihűlt a kapcsolatunk. 6 éve vagyunk együtt és mára sajnos havonta kb 2x szeretkezünk. Egyszerűen nincs kedvünk nekiállni. Ha van szex, az a mai napig nagyon jó. de valahogy a vágy eltűnt a kapcsolatból. olvastam egy terápiás módszerről, miszerint egy hónapig minden nap szexelni kell. és állítólag ez helyrebillenti a kapcsolatban a szexualitást. lehet, hogy erőltetettnek hangzik, de talán beválik. van tapasztallatotok erről? vagy mi a véleményetek? azt hiszem kipróbáljuk.
2011. márc. 28. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáljátok. De szerintem ami kötelező, az sohasem lehet olyan jó. Inkább a maradék kedvetek is elmegy tőle.
2011. márc. 28. 15:35
 2/5 A kérdező kommentje:
igen, nekem is ez jutott eszembe. de azt olvastam, hogy a kutatók szerint erőltetni még mindig jobb, mint nem csinálni. mert állítólag, ha az ember a problémára úgy reagál, h nem vesz róla tudomást, és nem csinálja továbbra sem, az rosszabb. fene tudja. de lehet először erőltetett, aztán megjön a kedvünk. mert rájövünk, eddig miről maradtunk le. és lehet jobb lesz a közérzetünk a mindennapos endorfintól.
2011. márc. 28. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:
próbáljátok ki. Én sajna az ellenkezőjét tettem, meg is lett az eredménye. Ártani nem hiszem h árthat.
2011. márc. 28. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbáljatok valami változatosat ki előbb szerintem. Itt új pózokra gondolok meg ilyesmik. Az sose árthat!
2011. márc. 28. 19:18
 5/5 A kérdező kommentje:
próbáltunk. vettünk jelmezeket. játszottunk szerepjátékokat. rengeteg pózon túl vagyunk. de a szerepjáték is olyan, hogy a rohanó hétköznapokban arra nincsen idő. sajnos nagyon sokat dolgozunk mindketten és a munkaidőink nem fedik egymást, hanem szintje váltják. sokszor késő este érünk haza és valahogy inkább a TV elé befekvést választjuk mint a szexet. amihez ugye aktivitás kéne..de nincs kedvünk. inkább csak vagyunk.
2011. márc. 28. 21:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!