Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez már maszturbálási függőség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már maszturbálási függőség?

Figyelt kérdés
Férjem szeret maszturbálni párszor már rajta is kaptam. Igazából nekem elég rosszul esett de mindig elnéztem a dolog felett. De a minap találtam egy videot a telefonjában amin éppen egy sprés dobozt dug fel a fenekében. Na nekem ez már sok. Persze rákérdeztem ezt miért csinálta azt mondta kiváncsi volt milyen érzés. De engem ez annyira vissza taszitott. Kinek mi a véleménye erről az egészről? Szerintetek küldjem orvoshoz?
2011. márc. 28. 14:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kemény csávó lehet! :D Szerintem ez annyira nem problémás ha jó neki akkor had csinálja. A maszturbáláson meg nem értem miért problémázol, valószínűleg kevesli a szexet. Még mindig jobb mintha örömlányhoz fordulna nem? Vagy esetleg a szomszédasszonyhoz.
2011. márc. 28. 14:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt hozzámentél, nem derültek ki ... khm... legalábbis érdekes szexuális szokásai???

Meg kéne beszélnetek, ki mit vár a kapcsolattól, az élettől, a másiktól stb...

2011. márc. 28. 14:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Minek nyúlkálsz a férjed telefonjához?

Semmi közöd hozzá, hogy mik vannak a telefonján!

Gondolom TE sem örülnél neki, ha a férjed nyúlkálna a telódban.

2011. márc. 28. 15:13
 4/10 anonim ***** válasza:
a maszturbálási függőség és a sprays doboz feldugása között van különbség. ez inkább kicsit bu*zis. talán csináljátok együtt, nem tudom... mindenesetre érdekes.
2011. márc. 28. 15:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne problémázz a maszturbáláson, minden férfi csinálja. Az másfajta élvezet, a férfinek szüksége van sokszor egy kis egyedüllétre, és egy kis magányos élvezethez, ahol nem kell teljesíteni, nem kell figyelni a partnerére, amikor önmagát izgatja, ahogy neki tetszik. Gyakori dolog, ne akadj ki rajta. A flakon dolog meg lehet, hogy arról szól, hogy élvezi az anális izgatást is. Persze ettől még nem meleg valaki, de lehet, hogy szégyelli előtted. Ha elég jó a kapcsolatotok, elég nyitottak és őszinték vagytok minden téren egymáshoz, ha nem ítélkeztek a másik felett, akkor majd elmondja, hogy hogy áll az análszex-szel. Viszont ha már az őszinteségnél tartunk, akkor te miért nézegeted a telefonját? Na épp ettől borulnak ki a férfiak, és inkább kiverik maguknak egyedül.
2011. márc. 28. 15:20
 6/10 anonim ***** válasza:
A legtöbb férfi maszturbál, még párkapcsolatban is. Abban nincs semmi. Az a flakonos dolog már érdekesebb, főleg, hogy fel is vette. Ha bennmaradt a flakon, azért menjetek el orvoshoz, mert szorulása lehet tőle.
2011. márc. 28. 15:30
 7/10 anonim ***** válasza:
LOL.
2011. márc. 28. 15:59
 8/10 anonim ***** válasza:
A maszturbálás normális , de ez a flakonos dolog egy kicsit durva.
2011. márc. 28. 22:29
 9/10 A kérdező kommentje:
Javítást igényel a kérdésem. A telefonjában úgy találtam meg a videot, hogy töltöttem le a képeket és videokat. És hát ez is letöltödött. Szóval nem nézegetem a telefonját. Amúgy köszönöm a sok választ.
2011. márc. 29. 09:51
 10/10 myukii válasza:
Háát.Mindenki nyitott az új dolgokra.Szerintem,még ne küld el orvoshoz.Lehet hogy tényleg csak a kiváncsiság hajtotta.De ha megint előfordul,tényleg menjen el dokihoz.
2011. márc. 31. 01:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!