Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha az egyik ismerősötökről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az egyik ismerősötökről kiderülne h óvodás kora óta rendszeresen maszturbál és már több mint ezerszer csinálta már, mit szólnátok hozzá? (15éves lány, nem volt még kapcsolata és ha lenne, nem akarna még szexelni)

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 14:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm kislánya 1 évesen már a padlón naponta többször is riszálta magát, most 2 éves múlt, már a babát is maga alá rakja, volt hogy a fejét rakta a pelusa alá, az jobban átérződhetett neki, mintha franciázott volna a baba a kislánnyal... a család röhög rajta. Kiscsaj meg nem zavartatja magát, csinálja, kézzel is próbálja majd mindig, de pelusos még. mi lesz, ha nem kell pelus....

Rossz példa pedig... Németországban mikor voltunk az ismerősök szüleinél a mammer egyfolytában fogdosta a pinusát, volt vagy 70, és a keze ott volt, pedig még fiatal srác voltam a, húgom, anyu, ismerős németek is ott voltak ,egyszerűen mindig fogdosta...ha fele annyi idős ,akkor rámászok az tuti, így meg fojtogattuk a röhögést magunkban.

Én fiúként talán negyedikben kezdtem, még nem jött semmi folyadék, váladék, csak élveztem. Később elkezdett jönni, először kevés, majd egyre több. Elején még a gatyába, mert csak pár csepp voltl ,majd több trükk, zsepi, wc, wcpapír... fürdés, zuhanyzás közben...

2011. márc. 28. 21:15
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

A 4. válaszoló sztem vmit félreértett :S

Tudom h nem vagyok ezzel egyedül, és szerintem az h nem is emlékszem rá h h kezdtem jó is és rossz is, mert nem tudom milyen volt először, de legalább teljesen természetes, mindennapos dolog. Emlékszem h a szüleim mindig rámszoltak

2011. márc. 28. 23:31
 13/14 A kérdező kommentje:

Bocsi h nem fejeztem be, csak mobilról felrenyomtam.

Szal még az óvónénik is figyeltek és mindig ki kellett vennem a kezem a takaró alól. Mindig kérdezettek a családtagok h leszoktam-e már, nemtom miket mondtak, de nem hatott. Sosem mondták meg mi volt az amit csináltam és mióta nagyobb vagyok, sosem került szóba. Elég tájékozott vagyok szexuális téren, de párkapcsolatom még nem volt és ez egy kicsit zavar.

Azért írtam ki ezt a kérdést, mert néhányan, akikről azthittem h komolyabbak kinevettek emiatt :(

2011. márc. 28. 23:41
 14/14 anonim válasza:
TE EGY ISTEN AJÁNDÉKJA VAGY :3 Ne zavarjon
2014. ápr. 23. 12:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!