Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az igényes,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az igényes, magukra adó prostikról?

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 13:03
 1/8 anonim ***** válasza:
a prostik mindig prostik maradnak.. szal..
2011. márc. 28. 13:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok,de néha irigylem őket, h. milyen jól néznek ki és képesek minden gátlás nélkül ilyen munkát vállalni+még meg is tudnak gazdagodni vele.Én meg tele vagyok gátlásokkal, kevés pénzem van és még magamra sincs időm+hiába van barátom,akkor sem vagyok megelégedve magammal.Persze gondolom vannak árnyoldalai is.Amúgy én nem itélem el őket,mert biztos megvan rá az okuk, illetve le lehet őket fújongani,de mégis sok pasi őket választja, még ha fizetni is kell érte és sok házas pasi van aki a felesége helyett egy prostit választ,mert vele jó az ágyban és jobban is néz ki.
2011. márc. 28. 13:08
 3/8 Joco901019 ***** válasza:
Nagyon kívánatosak az tuti biztos, de ugyanúgy hordozhatnak nemi betegséget mint a többi prosti hiszen naponta nem csak egy pasival szexelnek sőt ha belegondolunk még az ilyen prostiknak van a legtöbb munkájuk. Hiszen minden férfi a szép nőkre hajtanak.
2011. márc. 28. 13:15
 4/8 anonim ***** válasza:
hát figyelj a luxusprostik akik sokat kérnek és házhoz kell hozzá menniük azok eléggé igényesek és megválogatják kivel. Ilyen útszélivel sose szabad.
2011. márc. 28. 13:19
 5/8 anonim ***** válasza:
: P
2011. márc. 28. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt szoktam mondani hogy minden nő kuurva! Persze ezt nem kell szó szerint érteni. Szóval ha egy nő pénzért ad szexet az hosszútávon eltorzítja a személyiségét. Arra gondolj mindig hogy szeretnéd -e hogy a lányod luxusprosti legyen!
2011. márc. 28. 13:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Még is mi lenne? Attól még egy k*rva. Olyan ez, mint amikor a brazil nyomorgettók viskóit színesre festik, de attól még gettó marad.
2011. márc. 28. 15:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Imádom őket! ;)

26F

2011. júl. 14. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!