Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm nem hagyja hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem hagyja hogy a puncijába élvezek mert h csípni fogja meg utána folyik ki belőle mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 12:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem is van hogy csíp kicsit, de ki lehet bírni. Egyébként ne erőltesd, van, aki undorodik tőle. Te sem veszed a szádba a sajátod, stb, pedig az te vagy. Mikor elkezdtem szedni a gyógyszert, még engem is taszított hogy belém élvezzen a párom, de már egyáltalán nem zavar. Nem szabad ráerőltetni, mert annak sosincs jó vége. Várd ki, míg ő is szeretné.
2011. márc. 28. 13:05
 12/18 anonim ***** válasza:
88%

Nekem csak akkor csípett, ha valami fertőzésem volt. Máskor soha.

Ha őt csípi, akkor menjen el nőgyógyászhoz, mert ennek nem szabadna csípnie.

A másik, hogy kifolyik...hát istenem, nem kevés baja van a barátnődnek-.-

2011. márc. 28. 13:22
 13/18 anonim ***** válasza:
32%
Ne élvezz bele, még megsértődik. Hagyd, hogy megszállja a szentlélek!
2011. márc. 28. 13:54
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
Akkor minek szed fog.gátlót? Egyébként tényleg nem csíp, ha őt csípi lehet fertőzése van vagy ilyesmi. Én kifejezetten szeretem ha belém élvez a párom úgy tartom természetesnek és normálisnak. Ha már szedek fogamzásgátlót.
2011. márc. 28. 14:32
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet hülyének tartjátok a kérdező barátnőjét, de én pl megértem. Én sem hagynám hogy belém élvezzen, akkorsem ha fogamzásgátlót szednék. Hogy miért? Mert még órákkal utána is folydogálhat, és nekünk pl. nincs lehetőségünk fürdésre/zuhanyzásra közvetlenül utána, mert a szüleinkkel élünk. Nem alhatunk egymásnál, szóval elég hülyén venné ki magát, ha elvonulnék zuhanyozni úgy, hogy itt van a barátom...
2011. márc. 28. 14:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát azt én se szeretem, hogy folyik, sokkal utána is néha, az meg elég zavaró tud lenni, mert egy nap nem fürödhetek le 8szor.

Csípni meg akkor tud, ha hevesek vagytok, mi pl. ha sokáig nem találkozunk, akkor eléggé vadulunk, a végén meg már ki is dörzsölődök néha, akkor meg minden csíphet. :D

Ha nem akarja, ne élvezz bele. Örülj, hogy van szex, örülj, hogy gumi nélkül, sokaknak ennyi se jut.

2011. márc. 28. 15:37
 17/18 anonim ***** válasza:
87%
Engem is csípni szokott, de elviselhető. Azt meg hogy kifolyik úgy szoktuk megoldani, hogy gyors odakapok egy zsepit mikor kiveszi, így nem lesz olyan az ágynemű. Ha megfeszítem a hüvelyem ki lehet nyomni és nagyrésze ki is jön. Utána megtörlöm magam és annak a kevésnek ami bentmaradt bőven elég egy tisztasági betét. Persze legtöbbször le is zuhanyzok utána, de ha épp nincs rá lehetőség meg lehet oldani ennyivel. Én szeretem ha belém élvez, mert tetszik maga a helyzet hogy miközben elmegy bennem van és olyankor teljesen megfeledkezik mindenről, bevadul és csak átadja magát az érzésnek aztán meg pihegve rámfekszik összeölelkezünk úgy hogy még mindig bennem van.. ezek olyan bennsőséges pillanatok amikért eszembe nem jutna nyavalyogni hogy csíp vagy folyik... Mindenesetre ha nem akarja ne erőltesd, de azért ne add fel, próbáld finoman rávenni.
2011. márc. 28. 15:39
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű a válasz: használj óvszert.

Vannak nők, akiknek tényleg kicsípi a punciját, mert ondóallergiájuk van - igen, jól hallottátok, létezik ilyen allergia, és valóban csípő érzést okoz. Az óvszer a megoldás.

2011. márc. 28. 15:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!