Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka hogy az elején élvezem a sexet aztán már kellemetlen az érzés, elég sokat probálkoztunk hogy nekem sikerüljön, de nem megy, mi lehet az oka? 19L
türelem és megértés. szerintem ez a titok. nem kell beletörődni, de stresszelni sem érdemes miatta.
én is ennyi idős vagyok, nekem barátnőm (párom) mondta, hogy végülis, a szeretkezés akkor is szeretkezés marad, ha nincs orgazmusunk. persze, jó ha összejön, de elég sok dolog befolyásolja... tudattalan gondolatok, nem ismert berögződések, stressz (amikor nem is tudod, de mégiscsak feszült vagy, a tested mutatja), vágyak, gondok, kósza gondolatok.
ha magadnak sikerül a csiklói orgazmus, akkor fog kettesben is menni, semmi gond. lehet, hosszúra nyújtjátok, a végére azért lesz kellemetlen. nem tudom. velem az szokott előfordulni, hogy ha túl régóta húzzuk egymást, órákon át, egy eleve fárasztó nap után, az "akció" idejére nagyon elfáradok, és legszívesebben csak átölelném a párom, aztán már aludnék is.
maradjatok nyugodtan a csiklóinál, és finoman, türelmesen keressétek meg azt az intenzitást, környezetet, amiben a legjobban érzed magad. :)
és még vibrátor meg egyéb dolog sem kell hozzá. lehet, elég, ha aznap jó napod volt és próbálkoztok valami egyszerű, mégis nagyszerű izgatással, valami banális dologgal. :)
minden jót,
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!