Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 22 évesen valaki már férfinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évesen valaki már férfinek számít? Vagy még inkább a fiú jelzőt kellene használni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 00:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az attól függ (kinézet, viselkedés...)
2011. márc. 28. 00:51
 2/11 A kérdező kommentje:
78 kiló rövid haj, 180 cm, kicsit döbtésképtelen, kicsit forrófejű, kicsit kötelességtudat mentes ember vagyok. ezek tudom nem jó tulajdonságok, de ez van. Nagyon bele tudom élni magamat dolgokba. de általában a külvilágnak mindig egy durcás képet mutatok. nem akarom hogy megismerjék a belsőm. szégyenlem.
2011. márc. 28. 00:57
 3/11 anonim ***** válasza:
érettség kérdése.. kezd férfi lenni :)
2011. márc. 28. 00:57
 4/11 Tyler913 ***** válasza:

Szerintem nem a kor es nem a kulso szamit,hanem az,hogy

1.El tudod-e tartani magad

2.Felelosseget tudsz vallalni a donteseidert

Ha mindkettore igen a valasz,kortol fuggetlenul is ferfi vagy.Ha nem a valasz,akkor csak fiu.

2011. márc. 28. 01:36
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a viselkedésedtől függ. Biológiailag már nyilván férfi vagy, és nem fiú, de agyilag azért nem feltétlenül! :) Amennyiben vannak konkrét álmaid, céljaid az egész életedre levetítve, és ezeket eltökélt szándékod betartani, lassan önnellátóvá válsz, komoly párkapcsolatra vágy, vállalod a felelősséget a lépéseidért/döntéseidért, és úgy is viselkedsz, mint ahogy azt egy férfinak illik, akkor az vagy... Ugyan így gondolom nőkkel kapcsolatban is. Ha érdekel, én 20 évesen szándékosan nem nevezem még magamat nőnek, mert kicsit még gyereknek gondolom magamat hozzá, viszont tudom hogy rengeteget változtam akárcsak az utóbbi fél évben is, és lassan a megkomolyodás útjára lépek :)
2011. márc. 28. 06:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez nem annyira a 22 évestől függ, hanem, hogy kinek a szemében. Egy tizenéves szemében férfi, egy negyvenesnek meg fiú. Hetvenesnek meg akár gyerek is lehet.
2011. márc. 28. 10:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Fiúnak számítasz,nem férfinek.Egy ember kb.30 éves korára válik férfivá vagy nővé.
2011. márc. 28. 10:43
 8/11 anonim ***** válasza:

szerintem ez érettségtől függ, meg az élet hozta körülményektől. Ezt senki nem tudja neked megmondani, te neked kell érezni. Én nőnek érzem magam, ha valaki azt mondja rám, hogy kislány, megsértődök.

De talán ebben a korban még inkább a fiú, srác, pasi jelzőt használják inkább...

21L

2011. márc. 28. 12:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Hány évesen írta Petőfi:".....Ha férfi vagy, légy férfi, s ne szád hirdesse ezt......"?
2011. márc. 28. 12:45
 10/11 anonim ***** válasza:

én ezt a korosztályt még "fiukának" hívom :-)

amúgy meg ha nagyon hivatalosak lennénk akkor fiatalember :-))

2011. márc. 28. 13:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!