Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, ha egy pasi minél többet bókol annál jobban csak AZT akarja?
AZT, de mit???
Igen minél többet bókol annál jobban azt akarja hogy ne nézd meg vele a tvájlájtot. Ilyen hülyeséget és csodálkoztok hogy a férfiak nem értik a női logikát amikor ők mindent mindennel összekapcsolnak.
első,hát lehet nem tudom:$:)))
de amugy 2. amelyik kategóriában van arra gondolok:D
szóval hogy csak a szexet akarja..
mert olvastam ezt az egyik kérdésnél..
és egy olyan pasi kezdett nekem olyanokat mondani, akinek hát nem is tudom hogy fogalmazzak..talán az a legjobb rá hogy fontos neki a szex. ezért tettem fel ezt a kérdést.
Szerintem annál jobban tetszel neki, azt jelenti. Azt hogy mit akar egyszerűbb lekövetkeztetni abból, hogy mit csinál veled, hova nyúlkál, meg esetleg utal-e rá.
De azt hogy "de szép vagy" nem azt jelenti, hogy "de megdugnálak már", lehet mondjuk, hogy van olyan akinek azt jelenti, de szerintem a többségnél azért nem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!