Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez normális? (alul)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? (alul)

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Szeretek pasizni, és szertem a fiúkat. Vonzódom hozzájuk, de mostanában egyre többet gondolok lányokra is, máshogy. Mindig megnézem, hogy szépeke, és néha elképzelem, hogy járok egy lányal. Ez normális vagy lehet, hogy bisexuális leszek? (csókoloztam is már lánnyal, de arra "fogtam/fogtuk", hogy részegek voltunk.)
2011. márc. 27. 23:43
 1/4 anonim ***** válasza:
minden csaj aki csókolózott csajjal arra fogja hogy részegek voltak bár nekem van olyan csaj ismerősöm aki józanul lesmárolta előttünk barátnőjét mert az még nem smárolt csajjal. Figyelj mivel csávó vagyok nem gond egy lánynál ha lányokra is gondol. :D :P
2011. márc. 27. 23:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Sztem tök normális dolog :D csaj a csajjal nem visszataszító :d inkább szexi :D amikor a cicik összeérnek :D de amikor már két szőrös mellkas tapad egymáshoz az hát fhúúúúúúj....
2011. márc. 28. 01:16
 3/4 anonim ***** válasza:

állat :D

15 évesen én is ilyen idióta kis pina voltam, nincs is olyan barátnőm akivel nem smároltam volna. 2vel meg mindenféle más is volt de sosem jutott eszembe hogy ez az ami nekem kell. csak a kuki <3

majd rájössz h gáz vagy ;)

19L

2011. márc. 28. 01:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Már az sem normális, ha részegek voltatok. Az, hogy kipróbáltad lánnyal nem olyan nagy baj, mint a részegség. Nem tudom, a pasizás Nálad azt jelenti, hogy mindig mással vagy? Ha igen, az sem normális.
2011. márc. 28. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!