Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed? A pasid borotválja vagy ne?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb ha borotválja vagy ha nem. És melyik miért jó?2011. márc. 27. 21:48
1/29 anonim válasza:
BOROTVALJA! nem szeretem, ha a szam tele van szorrel.
3/29 Kingaa1 válasza:
ez ugy oké ha ő is meg én is cserébe:)
4/29 anonim válasza:
Nem kell borotválnia, mert neki az nem komfortos. Elég ha letolja géppel.
5/29 anonim válasza:
Ahogy neki jó. Ha szeretné, akkor borotválja, ha nem szeretné, akkor ne.
Egyébként ha én választhatok, akkor az arany középút híve vagyok. Nekem nem tetszik a teljesen csupasz, de azért a 3 méteres bozót sem az igazi. Vágja egy picid rövidebbre aztán kész:)
6/29 Kingaa1 válasza:
ugyértve hogy o az ovet en az enyemet!
7/29 anonim válasza:
Mintha ez akkora nagy probléma lenne... istenem.
8/29 anonim válasza:
Ne borotválja. Szerintem a férfi szőrös és a férfi nem perzsamacska, hogy hulljon a szőre. Olyanról sem hallottam, hogy valaki az orális szex hatására vedleni kezd.
10/29 anonim válasza:
A farkad körül. Bár a mai cicusokat már a borosta is zavarja.:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!