Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt deep throatos segítene?
A párom17 cm-s péniszét gond nélkül leengedem a torkomon, miközben a golyóit nyalogatom, de csak ha fekszik.
Állva nem találom a technikát és nehezebben kapok levegőt (pontosabban néha sípol, amikor veszem és zavar engem).
Megszakítani viszont nem szeretem egy pillanatra sm a kényeztetést.
Tud valaki értelmes tanácsot adni?
Én már le vagyok maradva.
Jó lesz amikor az unokák fogják mondogatni az oviban, Te mi jeszel te Gazsi? Hát szejintem renydőr, tűzótó vagy díp drótos :D.
De amúgy sajnos nem tudlak kielégítő tanácsokkal felvértezni, nem űzöm a mesterséget...:D
Viszont egy jó tanáccsal azért csak szolgálhatok a számodra:
Ha nem akarod, hogy prostituáltnak/fogyatékosnak nézzenek hanyagold az ilyen kifejezéseket, hogy "deep throatos" :)
Köszi.
Nem űzöm a mesterséget és szerintem a szövegkörnyezetet figyelve fel sem merülhet, hogy rib*nc vagyok.
22.14: Jobb lett volna, ha csendben maradsz.
ON
Tapasztalatom nincs, de Heather Brooke csinált oktatóvideót a témában - talán ez segít.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!