Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a fiúk is élvezik?
Figyelt kérdés
A srác is élvezi, ha orálisan kényeztetheti a barátnőjét? Ha igen akkor a részéről mi olyan élvezetes benne? Ha nem akkor miért nem?2011. márc. 27. 21:10
1/12 anonim válasza:
Persze. Nem tudom mitől, de nagyon jó érzés és nagyon izgató egy férfi számára, hogy ha kielégítheti a barátnőjét.
2/12 anonim válasza:
Nekem mar az is izgato mikor egy lannyal tancolok...
3/12 anonim válasza:
Körülbelül akkora az élvezeti faktora, mint amikor Te szopod le a barátod.
Nem maga a nyalás jó, hanem az érzés, hogy örömet szerzünk vele a partnerünknek.
4/12 anonim válasza:
persze, hogy élvezi! nincs is annál finomabb, mikor először nylasz bele egy nedves, finom punciba :)
amikor hallod, hogy a csaj mélyeket sóhajt, majd rád néz, és te csak egyre gyorsabban nyalod... egészen beletemeted az arcod :)
amikor meg már a csúcson van, akkor is ott tartod, nem hagyod abba, csak miután halkan felnyögött, és elernyedt...
minden nap csinálnám :)
5/12 A kérdező kommentje:
értem :):)
2011. márc. 27. 21:17
7/12 anonim válasza:
én attól is felállok ha egy csajhoz hozzáérek.. 14/F
8/12 A kérdező kommentje:
21:27 - Az már egy kicsit durva :D
2011. márc. 27. 21:33
9/12 Bogaro válasza:
Ezt szerintem minden normális fiú élvezi :D
10/12 Joco901019 válasza:
Én is élvezem, de még mennyire. De a 21:27 válaszoló amit írt abba mi a durva csak leírta mi játszódik le ilyenkor.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!