Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha éppen nincs párotok, akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha éppen nincs párotok, akkor is leborotváljátok a szört ott lent?

Figyelt kérdés
HA igen nem miért ?
2011. márc. 27. 20:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Először is mi az, hogy ott lent? Miért nem lehet néven nevezni a dolgokat. Másrészt meg egy marhaság, hogy a borotválástól erősödik a szőr. A gyantázás meg gyengíti, mert roncsolja a szőrtüszőket.
2011. márc. 27. 21:19
 12/19 anonim ***** válasza:

a borotvától erősebb lesz, de a gyantától inkább ritkulni fog

én csak akk borotválom, ha már nagyon késésben vok, és már nincs idő a gyantára :D

2011. márc. 27. 21:22
 13/19 anonim ***** válasza:
Már megint egy okos. A "vok" az is egy színvonal.
2011. márc. 27. 21:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Szeretném ha valaki tudományos érvekkel támasztaná alá, hogy miért erősödne meg bármilyen szőr a borotválástól!
2011. márc. 27. 21:31
 15/19 anonim ***** válasza:

21:31

Nem tudja senki, mert nem erősödik meg. A szőrt vágja le a borotva, a szőrt meg a szőrtüsző növeszti. Miért érzékelné a szőrtüsző ezt. Másrészt, ha így volna, akkor a sok kopasz ember napi háromszor borotválná a fejét, hogy erősödjön a haj.

2011. márc. 27. 21:36
 16/19 anonim ***** válasza:
ha nincs párom, nem szoktam, vagy inkább csak ritkábban. de olyan hosszú ideig nem voltam egyedül mint pl 1 év, de ha lenne is, akkor sem hagynám azért egy évig nőni.
2011. márc. 27. 22:00
 17/19 anonim ***** válasza:
én nem tudom semmilyen tudományos bizonyítékkal bebizonyítani nektek ,hogy mennyire árt a borotva.ez egyéntől függ van akinek vastagítja a szőrté pl nekem ha leborotválom akkor eltörik a szőr (töredezik akár a haj) és legközelebb már nem egy hanem 2 szál nő ki ugyannabból a szőrtüszőből így sokkal vastagabb a hatás.nekem a gyanta segített ritkítani,mivel nem nő viszza annyi viszont ha 2* leborotválom utána már a visszanőtt szőr katasztrófa.IRIGYELLEK TITEKET AKIKNEK NEM ÍGY VAN de higyjétek el a borotva tényleg nem jó dolog.de mindíg is fog menni a vita ezen mint ahogy már sok éve látom ezt a kérdést.mert nem érti meg akinek nem ilyen a szőre
2011. márc. 27. 22:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Nálam is erősödött. A lábamon főleg, nem érdekel semmiféle tudományos érv, láttam magamon,szóval maradok a gyantánál.
2011. márc. 27. 22:35
 19/19 anonim ***** válasza:
igen
2011. márc. 28. 22:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!