Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért siránkoznak a férfiak folyton amiatt, hogy nem szexelehetnek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 15:06
1/14 anonim válasza:
Nekem spec nincs kivel és hát eléggé kivagyok...:S
18F
2/14 anonim válasza:
Mert ha egy férfi csúnya, azzal senki se akar.
3/14 A kérdező kommentje:
De mi az, hogy kivagy?
2011. márc. 27. 15:07
4/14 anonim válasza:
Szexelhetnékem van..:) Csajozni meg nincs időm, kivéve most de inkább pihengetek.
5/14 A kérdező kommentje:
De miben nyilvánul meg, hogy szexelhetnéked van?
2011. márc. 27. 15:12
6/14 anonim válasza:
hat.. nem tudom.. én is sirankozok néha, pedig lany vagyok :) de nekem nem csak alkalmi dolog kell..
7/14 anonim válasza:
Ez olyan, mint mikor nagyon szomjasan úszol a tengerben.
8/14 A kérdező kommentje:
ma 15:16
Ez elég furcsa nekem. A szexuális vágy érzete a legkevésbé sem hasonlít a szomjúságra.
2011. márc. 27. 15:17
9/14 anonim válasza:
Kérdező, te lány vagy?
Különösebb ok nincs, csak szeretnék már valami meleg nedves helyet is a kezemen kívül, szóval érted :)
10/14 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok lány.
2011. márc. 27. 15:21
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!