Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kapjam el szájjal a csikló grabancát, ha 3-4 mm átmérőjű és a fityma teljesen eltakarja az egészet?
Orális szex közben nem tudom pár másodpercnél tovább izgatni a barátnőm csiklóját, mert a körülötte lévő fityma szinte az egészet eltakarja. Csak akkor tudok hozzáérni, ha ezt hátrahúzom, de megtartani egyszerűen nem tudom, mivel ő is mozog közben ahogy én is, ráadásul elég csúszós a terep. Szívás sem segít rajta. Ráadásul tovább nehezíti a dolgom, hogy a csikló igen kicsi (borsszemnél valamivel kisebb) az ajkai meg hatalmasak.
Az orális szex így inkább fogócska a számomra...
Még azzal próbálkoztam, hogy beszívtam a számba ajkakkal együtt az egészet és úgy a nyelvemmel próbáltam megkeresni, de gyakorlatilag magam ellen dolgoztam, mert így még jobban ráhúztam a csiklóra a fitymát
csiklófityma XD
ahogy előttem mondták: nyald a "fitymával" együtt
puncifityma???????????
hháháháháháháhá
azta retardált büdös k*rvahétsznetségit....
és ilyeneknek van bnője...XD
Szánalom a köbön.
öreg azt nagyajaknak hívják, nem fitymának...
maradj marokmarcsánál, ha még a nőkhöz sem értesz...XD
A sok XD-zőnek:
Nézd meg a képet, meg a számozás magyarázatát. Attól még hogy olyat hallasz amit eddig talán nem, az nem biztos hogy nem is létezett eddig.
Konkrétan: ahogy van férfi makk, fityma és merevedés, annak van női megfelelője is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!