Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek az ilyen férfiakat is, mint: 195 cm 100 kg? 20/F
Ha ez nekem (14:44) szólt akkor:
Te két számadattal akarod magad leírni? Ennyi vagy te? Semmi több?
Nekem a külsőből annyi számít, hogy fürödjön az illető rendszeresen.
De két számból még látom a két mosolygós szemed, ahogy csillog, nem látom a sötét gubancos hajad, nem érzem a melegséged. Nem mondja meg, hogy milyen vicces vagy, és hogy a látványod felvidít. Olvasol nekem sci-fi klasszikusokat, elviszel kirándulni.
Unom, hogy már, hogy mindenki a magasság és súlyával nyomul, hogy ez normális-e? Hát nem, nem normális.
Én 15 kg-ot úgy letudok tagadni, mint annak a rendje. És mégsem ez határozz meg engem.
Én az embereket nem magasságra és kilóra mérem. Emberségre. Mert az a legnehezebb mérni (talán nem is lehet).
21/L - még mindig -.-
Nekem kifejezetten tetszik,ha egy fiú magas és nem egy csontváz. :)
17/L
Igen, még szép. 190 cm , ritkaság és a nők odavannak érte, a 10 kg pedig erős testalkatra utal, amit szintén baromi sokan szeretnek, szóval nincs miért aggódnod
Kedves válaszoló már ne is haragudj de hol élsz te ? 190 centi ritkaság? nem is ismerek férfit 190 cm alatt
felénk azokat kamasznak szokás hívni
az ilyen fiúkat kifejezettem kedvelem, kár, hogy nagyon kevés van belőlük
szeretni a külsőt nem lehet, a belső tulajdonságok alapján ítélem meg az embereket, nem pedig a külső alapján :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!