Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt kell kinézni az embert a tömegből?
Ha a haverokkal szóba kerülnek a nők, meg a szex, akkor mindig csak azt hallom, hogy milyen jó csajt láttak, és, hogy rögtön arra gondolnak, hogy hú de megdöntenék, megkefélnék, magukévá tennék.
Aztán elmeséltem, hogy nekem nem pont ezek jutnak eszembe, amikor látok egy szép nőt az utcán, hanem inkább valami olyasmi, hogy: vajon milyen lehet a tekintete orgazmus közben, mennyire élvezi, mennyire hangos, mennyire nedvesedik, de legfőképpen, hogy milyen, amikor boldog az illető nő.
Erre rögtön jöttek a beszólások, hogy túl érzelkgős vagyok, meg milyen férfi vagyok én. Komolyan, ma már nem divat a férfiak részéről az, hogy a nő boldogságát és örömét is szem előtt tartsa?
Te figyelmes vagy es ha lesze egy parod, akkor ezt szeretni fogja benned, Ök meg csak azzal törödnek majd, hogy jol beleelvezzenek azt csa.
Örülj, hogy ilyen vagy. Inkabb nekik kellene szegyelni magukat.
Nem divat, vagy ha igen, akkor is egymás közt hencegnek. Jobban tennéd, ha inkább nem osztanád meg velük, hogy te mire gondolsz. Nem kell neked is ősember meg majom módjára adni a baromkodást, de ha jót akarsz, hallgass. Aztán lehet az ilyen hangos hú de nagy kanok még sokkal érzelgősebbek az ágyban, mint te. De ez ilyen alap férfi dolog, egymást közt nem beszélnek "romantikusan". Kicsit fura is :)
l/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!