Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az ha imadom az msn szexet?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek idegenekkel ismerkedni es szexelni, foleg msnen... Ez serintetek nagyon gaz?2011. márc. 27. 13:55
1/11 anonim válasza:
Egyáltalán. Velem is lenne kedved hozzá ?(: Persze csak akkor ha lány vagy.
2/11 anonim válasza:
Ha lány vagy nekem is írhatsz privátba!
3/11 anonim válasza:
az msn szex nem is igazi szex, próbáld ki az igazit
4/11 anonim válasza:
Ha lány vagy nekem is írhatsz...
5/11 anonim válasza:
Ha nem zavar,hogy túl kicsik a lyúkak a virtuális térben...
6/11 anonim válasza:
Igen,ciki.Az nem szex,hanem maszturbáció,esetleg nézel valakit webcam-en,de az is lehet,hogy egy szőrös pasi kitett egy csöcsös muffot ábrázoló képet és arra rejszolsz,miközben a pasinak írogatsz izgató dolgokat.
7/11 anonim válasza:
Te meghalnál, ha nem lenne msn! -.-"
Igen, ultra ciki!
8/11 anonim válasza:
Vegyél fel msnre!
ifjbakroattila@freemail.hu
Ez nem az én privát msnem csak ezt használom titkosabb beszélgetésekhez.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!