Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek jó az ágyban?
Nem vagyok szűz, de egyszer csináltam csak, de akkor is részegen, és alig emlékszem rá, a csaj meg egyáltalán nem is emlékszik rám...XD szal ez így sikerült...buli volt nah..xd
De most összejönni látszik egy normális csaj, 2 hónapja együtt vagyunk, már ő is szeretné nagyon a dolgot, tegnap majdnem össze is jött de én MARHA visszavonulót fújtam mert beparáztam kicsit.
Ő már nem szűz, ez biztos, elméletileg én se, de gyakorlatilag meg semmire sem emlékszem az akkori aktusból szinte...xd
Próbáltam pettingre terelni a dolgokat tegnap, de azt mondta, ha elkezdi, akkor nem állunk meg félúton, hanem csináljuk rendesen...
Szal vmi ötlet, tipp stb kéne, hogy, és mit a dolgokat, addig ok, hogy smacizunk, levetkőzünk, előjáték...
az menne sztem, de félek kb 1 perc alatt elsülnék, és az kínos lenne.
Annyit tudok, hogy előtte ki kell verni párszor ,ez segíthet hogy pl 5 percig legalább bírjam?
19/F
17/L
köszi
És az sem biztos h elsülsz hamar...mikor én csináltam először, azzal aki szintén először hát nem két perc volt.
De amúgy egyáltalán nem gáz. Főleg ha lazán kezeled. :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!