Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők érzik a bordázott óvszer bordáit aktus közben?
Figyelt kérdés
2007. jún. 12. 15:17
1/13 anonim válasza:
Szia, az én tapasztalatom szerint nem érzik, ugyani olyan vékony ez a gumi, hogy nincs tartása a kis dudoroknak mintha nem is lenne rajta.
2/13 anonim válasza:
Jujj fujj, én érzem és nagyon rossz :( Utálommmmmmmm Olyan mintha nem is a barátommal lennék. Szörnyű. Mi mindig megpróbáljuk kiszámítani a naptár módszerrel mikor jó együtt lenni mikor nem, mert nem szeretjük gumival.. :(
3/13 anonim válasza:
Egy nagy rakás szar,szörnyűűű.
Inkább szerintem ne is probáljátok ki.
Egyébként is a pasik erre azt mondják,hogy olyan mint zokniban lábat mosni:)
4/13 anonim válasza:
Probaltam tobbfelet de soha nem ereztem semmit akarhogyis volt "mintazva".
Nekem semmi bajom a gumival. Mikor elkezdessz egy kapcsolatot vagy csak jol erzed magad egy ejszaka, jobban jon mint az AIDS.
5/13 anonim válasza:
Hát, én nem éreztem, de életem eddigi legjobb szexuális élménye volt!!:):) Én csak ajánlani tudom!!
6/13 anonim válasza:
Nem, nem érződik a bordázás. Én legalábbis egyáltalán nem éreztem. Sőt, a páromnak az a fajta gumi kényelmetlen is volt... De mindenkinek más és más élménye lehet ezzel kapcsolatban. A szex az én véleményem szerint gumi nélkül a legizgatóbb, a legfantasztikusabb... Esetleg, -mivel a muszáj nagy úr - az extra vékony sem olyan rossz. ;)
7/13 anonim válasza:
én éreztem és nekem jo volt. egy kis változatosság sohasem árthat. a párom sem panaszkodott!szerintem kiprobálni kilehet!
8/13 anonim válasza:
hát sztem szar.. fiu vagyok! olyan érzés mintha leakarna csuszni miközben csinálod.. a barátnőm szerint pedig enyhén fájdalmas...gumi nélkül 1000x jobb
9/13 anonim válasza:
Én érzem és szeretem is. Páromnak sincs vele gondja, mi seretjük az óvszert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!