Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nov.3án volt meg utoljára!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nov.3án volt meg utoljára! Lehet-e?

Figyelt kérdés
Akkor a párommal összevesztünk és majd csak november vége felé békültünk ki! Közben együtt voltam egy fiúval, vagyis hát nemis együtt annyi volt az egész h ő betette és ki is vette mert részeg volt! És terhes vagyok! De a párommal már több mint fél éve nem védekeztünk tehát babát szerettünk volna! Létezhet-e hogy attl a másik fiútól van a babám és nem az élettársamtól? Mindenki azt mondja hogy nem, mivel a párommal nem védekeztünk és ezzela fiúval szinte semmi nem történt!
2011. márc. 27. 11:38
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Miért is írtál ha már az előző komimban megkértem az ilyen típusú hozzászólókat hogy hagyjanak inkább! tudom magamtól is h nem jó amit tettem hidd el!!

Kúrva nem vagyok és jobb ha leállsz kicsit!!!

Nem fekete lesz hidd el akkor sem ha nem az övé azért annyira nem vagyok lealacsonyodva!! De nem is érdekel a te véleményed hiszen úgyis elítélsz!! És ha ilyen szép kommit tudtál írni akkor kérlek hogy húzzál el!! Van elég gondom anélkül is hogy mert te " jó és tökéletes nő" vagy lenézz és alázz!!

Köszi

2011. márc. 27. 14:04
 22/27 A kérdező kommentje:
Jah és kölyke csak az állatoknak van meg esetleg neked te bunkó köcsög!!! Mi az h kölyök???? Normális vagy te ember??? Ez a gyerek semmmiről nem tehet te szerencsétlen én vagyok az oka mindennek és nem a babám és nem fogom eltűrni hogy így beszélj!!! Remélem hamarosan megkapod a jutalmad ezért !!!!
2011. márc. 27. 14:07
 23/27 anonim ***** válasza:
Hihetetlen kérdező a stílusod, már ne is haragudj, még neked áll feljebb, amikor én a helyedben úgy szégyellném magam, hogy tükörbe sem tudnék nézni, viszont ha már ennyire felelőtlen és hülye voltam lenne bennem annyi gerinc, hogy a párom elé álljak és elmondjam neki. Szép kapcsolat, ha hazugságra alapozod és képes lennél vele egy idegen gyerekét felneveltetni. Tutit nem lehet mondani, itt senki nem jövőbelátó genetikus. És ha betetette és volt előváladéka, akkor bizony a gyerek is összejöhetett főleg, hogy ha nov. elején volt meg utoljára, akkor a közepe felé bőven termékeny időszakodban voltál. Csináltass DNS tesztet, legalább tényleg legyél ennyire fair ember, és viselkedj életedben először felnőttként!
2011. márc. 27. 14:16
 24/27 A kérdező kommentje:
Írhatok neked privit,??
2011. márc. 27. 14:18
 25/27 anonim ***** válasza:

Na ma te vagy a 12. prostituált aki meg fog sértődni mert leprostizom pedig még csak 10 perce jelentkeztem be az oldalra

titeket futószallagon gyártanak?

2011. márc. 27. 19:14
 26/27 A kérdező kommentje:
Álljál mer le te nem normális!!! Olvasd el a kérdésemet és aztán magyarázz!! Prostituált vagy te te idióta!! Komolyan mondom nem vagy tiszta!! Ez az nézzük le mert lefeküdt mással!! Ezek vagytok ti magyarok!!!!!!!!
2011. márc. 28. 11:18
 27/27 anonim ***** válasza:
ma a 12. roma prsti bocsi
2011. márc. 28. 23:05
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!