Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mert nem tudom kielégiteni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mert nem tudom kielégiteni a barátnőmet?

Figyelt kérdés
Mar tobb mind 1 eve egyutt vagyunk kb fel eve volt az elso alkalom, en vettem el a szuzesseget. Nagyon nehezen ment mert szar erzes volt fajdalmat okozni, es azota sem gondol a szexre ugy mind vmi jo dologra :( nem tudom mit tegyek sehogyse tudja elvezni, az elojatekkal nincs baj de utana semmi... nem hagya h oralisan kielegitsem ugy erzi h az megalazo. Csak miattam csinalja az egeszet h nekem jo legyen de szeretnek ezen valtoztatni legyszi segitsetek. Velem lenne a baj? V ha nem akkor mit tegyek?
2011. márc. 27. 10:33
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Barátom! Megértelek... 1 megoldás van, lépj tovább!!!

Ez a csaj frigid, mint az állat. Én voltam ilyen helyzetben már, 2,5 évig.

2011. márc. 27. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha az előjátékkal nincs baj, akkor lépjetek vissza egy szintet: legyen egy ideig többször is olyan, amikor csak pettingeltek, és nincs semmi más. (Legfeljebb bemész a WC-re, és levezeted a feszültséget egyedül ;).)

Az lenne a dolog lényege, hogy újra úgy gondoljon a szexre, mint kellemes, vágyott összebújásra.

Beszéljetek előtte-utána a szexről is, pl. hogy akkor elmegy-e, mikor ő csinálja magának?

Miért érzi megalázónak az orális szexet? Szerinted miért nem az, és neked miért lenne az jó.

Beszéld meg vele, hogy neked milyen fontos, hogy ő élvezze az egészet, és nem a te kielégülésed a fontos, hanem az övé.(Még ha ez csak duma, akkor is jót fog tenni a lelkének.)

A csaj nem frigid, mint ahogy az első "tapasztalt szexuálterapeuta" megállapította, csak tapasztalatlan.

A nőkkel jól kicsellózott a természet, mert az orgazmus nem jön magától, azt tanulni kell, neki és neked is.

Ha nem mondja el, mi a jó, melyik simogatás, érintés esik jól, te nem fogod tudni kitalálni, pedig a csikló rettentő érzékeny dolog: sok érintés inkább kellemetlen, mint kellemes.

Másrészt a fiúknak teljesen természetes, hogy behatolásnál élveznek, de a nőknek csak cirka 10%-a képes erre, több éves rutinnal. Ne várjátok, hogy el fog élvezni du.gás közben, legfeljebb úgy, ha a csiklóját izgatod.

De arra figyelj, hogy ne érezze kötelezőnek, feltétlen kényszernek az orgazmust, mert a vége az lesz, hogy csak megjátssza magát a kedvedért, de még kevésbé lesz képes ellazulni.

2011. márc. 27. 10:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Sok, sok türelemre és megértésre van szüksége a lánynak. Soha se erőltesd.
2011. márc. 27. 11:27
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Erőltesd a kinyalását és amíg nem engedi ne szexeljetek más módon.
2011. márc. 27. 11:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem akarok tovabb lepni mart nagyon szeretem ... valtoztatni akarok es azt h jolerezze magat kozbe. Nemigazan szeret ilyesmirol beszelni de madj vhogy raveszem. Koszi a segitseget azert :)
2011. márc. 28. 22:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!