Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexeltetek már a kórházban?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltetek már a kórházban? Vagy maszturbáltatok ott? :D

Figyelt kérdés

Csináltátok már ott bent vagy maszturbáltatok? Meséljétek majd el hogy hogyan történt és hogy hol! :D (kiváncsi vok)

Én pl maszturbáltam a kórházban és nagyon tetszett nekem az az egész hogy este egy lélek nem volt sehol és tök sötét folyosók csak itt-ott világított 1-2 lámpa annyira más az egész kórház éjszaka áááááá imádtam! Annyi eldugott hej lett volna ahol jót lehetett volna dugni nyugiba és még tetszett is volna csak kár ho nem volt kivel! Ti is csináltatok már ilyet a kórházban vagy csak ez ilyen szupi jó kórház??

Van a kórházban még egy kedvenc helyem oda szoktam elmenni kicsit kikapcsolódni meg sétálni stb.. Ez a hej a kórház udvarán van hátul ahol van egy lépcső ami felmegy az első emeletig és ott van egy ajtó ami zárva van. (Ez szerintem csak tűzlépcső de jó kis hej!) A lépcső mentén felfelé van egy kis létra izé amin átlehet lépni a kisebbik kórház tetejére és ott lelehet ülni, nézelődni sőtt még sétálni is kicsit csak vigyázni kell nem szabad túl kimenni nehogy vamit kidobjanak a 7-ik ről és beszakítsa az ember fejét! De am tök jó hej és ha kórházban vok mindíg elmegyek oda! Egyébként ott a konyha van alatta mellette meg a hullaház ami vicces is mert kivan írva lent az ajtóra ho cukrászüzem a másik oldalon meg hogy pathology azaz hullaház! :D Nyamm-nyamm fini kórházi kaja, de azért na jó valjam be az egy kicsit távolabb van tőle és kicsit durva egy hej..

Nektek van ilyen hasonló kórházas élményetek??

2011. márc. 26. 23:43
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Sántha Kálmán Mentális Egészségközpont és Szakkórház

Am kállóban van :D jó kis club hidd el ott kell menni!

2011. márc. 27. 00:33
 22/27 anonim ***** válasza:
megvan a hiba okozója te beteg vagy
2011. márc. 27. 00:35
 23/27 A kérdező kommentje:
miért lennék beteg ne idegesítsetek már!! kicsit perverz vok mek szeretek kicsit néha még gyerek lenni és maszturbálni. de most miért mi lenne itt a hiba??
2011. márc. 27. 00:41
 24/27 anonim ***** válasza:
na most akkor a kérdésedre a válasz.volt már olyan hogy szomszéd csaj meg a férje elmentek Egyiptomba nyaralni 2 hétre.az ajtó feletti ablakot nyitvahgyták hogy szellőzőn a lakás gondolom én.bemásztam az ablakon a fürdőszoba felé vettem az irányt kinyitottam a szennyes tartót és elkezdtem nyalogatni a csaj szennyes tangáját utána pedig ráélveztem ilyeneket szoktam csinálni.makk egészséges vok kórházba születésem óta nem voltam de ha lenék akkor tuti hogy csinálnék valami nagyon perverz és durva dolgot.
2011. márc. 27. 01:21
 25/27 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Kicsit sok perverz válasz érkezett, ezért kicsit félek is hozzászólni a témához mert még magamra haragítom az ittenieket.

Ismerek egy csajt (22 éves) aki e-mail -ben keresett fel. Vele szoktam beszélgetni a maszturbálásról így lányok között (a kelleténél jobban érdekel a téma, ez van). Ő mesélte, hogy nem is régen Ausztriában volt kórházban.

40 fokos lázzal vitte be az anyukája. A lány egyszerűen eldőlt a fürdőszobában. Bent volt 3 hétig a kórházban. Az első héten már jobban érezte magát és mivel mások is feküdtek a kórteremben így ki kellet mennie a zuhanyzóba este 7 -kor, hogy végre megujjazhassa magát. Lekuporodott a zuhany alá és csinálta magának és nyögött közben. Azt mondta azért csinálta, mert nagyon kívánós volt és ő egy hetet nem bír ki szex/maszti nélkül. Később átkerült a fiatal korú lányok osztályára (14-21 éves korig kerülnek ide lányok,de őt is oda tették). Egyedül volt így szinte minden nap csinálta még a folyosón is, ahogy a kérdező írta :D

De ez nem minden: Volt egy csaj még akinek ugyanilyen perverziói voltak és egyszer csak találkoztak a folyosón miközben csinálták xD

Az erkély ajtajánál volt nem messze a recepciótól (Már csak az hiányzott volna hogyha egy doki arra jár és megkérdi mit csinál? :D) és ilyen törpe pálmafa mögé bújt. Leguggolva simogatta magát. Amikor a csaj arra járt kigombolt köpenyben és húzogatta magán a bugyit a sötétben nem vette a másik csajt észre, csak amikor leült a TV -zős fotelbe és ujjazni kezdte magát. Ekkor észre vette, hogy nem csak ő nyögdécsel majd felugrott a fotelből és meglátta a sötétben a csajt a pálmafa alatt (aki érdekes módon arra masztizott amit látott. Érdekes dolgok ezek, nem de?) majd befutott a szobájába xD

Szóval igen vannak páran akik különösen kedvelik az ilyen magányosabb helyeket főleg esténként, amikor csend van. Én is kipróbálnám, bár reméljük nem kerülök soha kórházba :)

20 éves lány

2011. márc. 27. 12:14
 26/27 anonim ***** válasza:
"Szerencsére nem töltök bent annyi időt, hogy efféle perverzióim alakuljanak ki" ezen akkorát nevettem :D
2011. márc. 29. 18:27
 27/27 anonim ***** válasza:
én nem csináltam ilyet kórházban,de a 65 éves szobatársam a 45 éves orvossal akart szexleni,meg olyanokat beszélt,hogyha az ő Petikéje fogja neki csinálni az ultrahangot,akkor kiszopja a Petike farkát
2012. jan. 1. 17:47
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!