Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell elkezdeni a szopást?
mint a fogorvosnál. előszőr egy nagy áááá XD
2011. márc. 26. 22:52
2011. márc. 26. 23:05
13/20 A kérdező kommentje:
milyen helyesirásrol beszéltek angol gépem van ékezetek meg alig vannak rajta
mondták már ,hogy hazudni nem itt kell ?XD
2011. márc. 26. 23:19
-.- nyelveddel megnyalogatod a makkod körbe és utána végig nyalod fel le a péniszt..aztán kinyitod a szád és cumizol---úgyis felfedezzed nem ??? hülye kérdés-.-
2011. márc. 26. 23:31
Hol van a hosszú ékezet a "kezgyek (kezdjek), némmeik (némelyik), miértelme (mi értelme) szavakban?
Az írásjelek használata sem ékezetként van számon tartva.
2011. márc. 26. 23:38
Ne csesztessétek már szegénykét, ha már egyszer ilyen rossz a helyesírása, tényleg hasznos lesz neki ha megtanul jól szopni.
2 tippet adok, az elején, ha nem áll a csóka farka, szívogasd, így több vér áramlik bele.
És ne fogazz.Én egyébként azt is szeretem, ha a makkom hátulját nyalogatja a csaj.
Nem kell fosni, ez nem atomfizika.
2011. márc. 26. 23:44
18/20 anonim válasza:
Azért ez is tetszik: angol gépem van:D Nekem meg dél-koreai, mégis magyar a billentyűzet-kiosztása:) Ez most az a szituáció amikor még én vagyok a bunkó egy tudatlan szemében, csupán mert valamiről többet tudok? Például a helyesírásról, a számítógépekről és a szoftverekről mindenképpen. Persze még sorolhatnám, pl. aki ilyen kérdést tesz fel, nem hiszem, hogy ki tudja rakni a Rubik kockát:) - hol az összefüggés? Pl. az intelligenciában. Főleg, hogy én nem elolvastam hogyan kell kirakni, hanem rájöttem. Igaz rá ment pár napom, illetve azóta már másképpen rakom ki és az 5x5x5-ös után unom a 3x3x3-ast:) De miért vagyok emiatt bunkó?
2011. márc. 27. 05:42
bakker az emberek nem azért írnak ide h kicikizzétek őket...
valószínű h ti nem tudtok semmit a szopásról, mivel csak a helyesírásra tudtok koncentrálni.
hülye kockák
(am én már válaszoltam, mielőtt belémkötnétek :D )
2011. márc. 27. 21:16
a lényeg, hogy ne harapj rá :D
erősen legalábbis :D:D:DD:D
2011. márc. 28. 05:15