Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám "megtanulni" a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám "megtanulni" a hüvelyi orgazmust? Nem vagyok rá képes?

Figyelt kérdés
Hiába minden...Ha "csak" úgy szeretkezünk h nem izgatom a csiklómat, akkor nem tudok elélvezni. Teljesen élvezem,nagyon jó..már várom hogy elmenjek már szinte megváltás lenne.....szinte már kínlódás...h "gyere már""gyere már" de nem. Ha izgatom/izgatja közben a csiklómat akkor elélvezek. Egyátalán nem vagyok képes hüvelyi orgazmusra, vagy mit csináljak? Még soha nem éltem meg úgy....:( 21L
2011. márc. 26. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Én se. 3 évig minden nyakatekert hülye pózt kipróbáltam már, hátha, de semmi. Én lemondtam róla, egyébiránt mindig elélvezek, nekem ez is bőven tökéletes, szóval, ha nem tudom elérni a hüvelyi orgazmust, akkor ez van... :S

20L

2011. márc. 26. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Először egyedül próbáld meg elérni. Könnyebb rájönni, ha közben csak magadra kell figyelni. Utána talán könnyebb lesz ezt alkalmazni a szexben is.
2011. márc. 26. 21:49
 3/8 Tótalaki Ottó ***** válasza:

2 dolog lehet az oka szerintem:

1.) Nem vagytok egymáshoz valók. Ha jön egy olyan srác, akire tényleg rákattansz, akkor gond nélkül jön a hüvelyi orgazmus... Sőőőt, ha 1 hétig nem vagytok együtt, még sajogni is fog a hiányától a puncid.

2.) Valami tudatalatti félelmed van a behatolástól, ami végülis a terhességtől való félelemre vezethető vissza. Még ha duplán, triplán védekeztek is, félhetsz ettől. Vizsgáld meg az érzéseid, gondolataid a terhességgel kapcsolatban. Ha nincsenek nagyon erős ellenérzéseid, akkor vissza az első pontra...

2011. márc. 26. 22:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem csak a mostani barátommal van, hanem az előző kettővel se volt....A terhességtől meg nem félek,mert tabit szedek...és tök nyugodt vok e téren.
2011. márc. 26. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehet a pasid tapasztalatlan.

Nekem soha nem volt hüvelyi orgazmusaom 21 éves koromig. Aztán jött egy srác aki értette a dolgát és azóta minden rendben. :) :)

24L

2011. márc. 26. 22:07
 6/8 anonim ***** válasza:
hüvelytorna? de nem értek hozzá...
2011. márc. 26. 22:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nő, de szerintem minden nő képes a hüvelyorgazmusra, csak gyakorolni kel sokat, nagyon sokat.
2011. márc. 27. 00:21
 8/8 Tótalaki Ottó ***** válasza:

Akkor egyetértek az előző 24/L kommentelővel. Valószínű, hogy nem találkoztál olyan tapasztalt sráccal, aki tudná vagy ráérezne, hogy is kell téged ilyen úton eljuttatni a csúcsra.

Aviva intim torna. Ezt tanuld meg, ha van rá lehetőséged. Egyszeri alkalom, aztán tudod otthon csinálni. Egyik barátnőm épp 2 hete volt. De biztos vannak más módszerek is.

Ja, amúgy 35/F... :)

2011. márc. 28. 22:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!