Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem gáz ha nem járunk egyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gáz ha nem járunk egyik oszt. Társnőmmel és így elégítjük ki egymást baráti szinten?

Figyelt kérdés
Eléggé bejövünk egymásnak a csajszival és csók,simi ilyenek szoktak is lenni azt feljött a téma mi lenne ha többet is csinálnánk pl kéz,száj ilyenek,szex még nem mivel mindketten szüzek vagyunk és szerintem az még korai is lenne de néha egy jó petting,orál az nagyon jó lenne vele:)Sajna még ezekben sincs túl sok tapasztalatunk így érdekelne hogy meddig érdemes nekivetkőzni és hogyan kezdjünk neki a dolognak?Meg a hely is kérdés mivel ő messze lakik a sulitól hozzánk meg nem mindig tudunk menni:S Van esetleg más nyugis helylehetőség?
2011. márc. 26. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Szálloda és szerintem előtte kérdezd meg hogy járna-e veled mert sokkal több értelme lenne a dolognak...
2011. márc. 26. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:
32%

Osztálytársammal szexuális kapcsolatban vagyok.Nem járunk,ezt már az elején megbeszéltük.Én sokat vagyok egyedül,szüleim nincsenek sokat itthon így általában nálam csináljuk.De volt már olyan is,hogy az osztálytermünkben csináltuk.

14/F

2011. márc. 26. 17:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább mindketten várjátok meg, míg ezt valakivel szerelemből teszitek. Ez azért nem játék. Ehhez több felelősség kell.
2011. márc. 26. 17:51
 4/10 A kérdező kommentje:

17:48

Kössz de nincs pénzünk szállodára meg ami fizetős hely.

2011. márc. 26. 17:51
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem elég gáz, a lányról is megvan a véleményem, de ha ennyire igénytelenek vagytok és nem bírjátok a szerelmet kivárni, ti bajotok.
2011. márc. 26. 17:52
 6/10 anonim ***** válasza:
32%
Nem gáz, ha ez így mindkettőtöknek jó, és vigyázni tudtok arra, hogy ne tudják meg a többiek.
2011. márc. 26. 17:55
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Én megtérnék és minden nap templomba járnék ha ilyen osztálytársam lehetne
2011. márc. 26. 18:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2011. márc. 26. 18:03
 9/10 A kérdező kommentje:
9.-esek vagyunk.
2011. márc. 26. 18:06
 10/10 anonim ***** válasza:
23%

Ne b@szogassátok már őket, azerintem egyáltalán nem gáz, nekem is volt olyan osztálytársam akivel szívesen csináltam volna ezt :)

A szexnek miért kéne szerelemből lennie. Ok a k*rvázást én is elitélem, de a dugó pajtikkal mi a baj? Főleg ebben a korban, sztem ha nem is normális, de jó és nem gáz. Sőt. :)

A kérdésre válaszolva: menjetek el valahova inni egy kicsit, azután menjetek el valamelyikőtökhöz, vagy eseteleg lehet wc-ben is, de akk sokat kell előtte inni :D

2011. márc. 26. 18:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!