Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomal lefeküdtünk kétszer egymás után. Denem gumiba élvezet hanem papírba. Letörölte a spermát, de félek hogy nemaz öszes jötle. Szerintetek lehetek terhes, atól fügetlenül, hogy másnap megjött a menszeszem? 1nap elég ahhoz, hogy teherbe essek?
Nem 13 éves és azért írtam úgy ahogy, mert csak bizonyos karakterig bírok írni. Így muszály volt hibásan írnom. Az pedig, hogy nem gumiba, hanem papírba élvezett az annyit jelent, hogy mielőtt elment volna kivette a farkát és papírba élvezett bele. Gyengébbek kedvéért: nem az ágyra, nem rám hanem bele a papírba! Ez jelenti azt, hogy papírba.
Rendesen letörölte magát, és nem rögtön kezdtük utána a másikat, hanem vártunk vagy 10 percet. Szóval szerintem ha maradt is rajta sperma 10-20 perc alatt az már "megsemmisül" . Nem? Mondjuk ez érdekes, mert egy ember azt írja, hogy nem lehetek terhes, mert a menstruáció kitisztítja a szervezetem szóval nem lehetek terhes. Valaki azt írja, hogy lehetek. :S Érdekes.
Az a probléma, hogy egy fórumon senki sem tudja, hogy benned mi zajlik. Menzesz alatt is teherbe lehet esni, az, hogy másnap megjött nem függ össze azzal, hogy terhes vagy, vagy nem, mivel az a folyamat már napokkal előbb elindult, mint hogy Te szexeltél volna. Pár hét múlva tesztelj, főleg ha nem jön meg a következő menzeszed, ezen kívül védekezzetek és nem kell ilyenek miatt feleslegesen aggódni.
Azonban van egy elszomorító tényem: 10-20 perc alatt nem pusztul meg a sperma. 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra alatt pusztulnak el, szóval arra, hogy ott már halottak voltak a kisfickók, ne alapozz.
De, teherbe eshetsz.
Egyrészt a húgycsövében maradhattak spermiumok.
Másrészt a megtermékenyítés a petevezetőben történik, szóval mire leér, addigra elmúlik a vérzésed.
Nem nagy az esély rá, de ha ezt megúszod, máskor védekezz normálisan, mert ez nem megfelelő védekezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!