Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy képtelen vagyok az orgazmusra?
Nem fogsz örülni neki,de kutatók is bebizonyították,hogy nem képes rá minden nő,sőt nagyon sokan nem!
Az én barátom baromi profi,de ennek ellenére se megy.
Valakinek "be kell érnie" a csiklóorgazmussal.
De azért az is egy veszetten jó dolog,nem????????????
M
Egyet értek az utolsóval. Nem mindenkinek megy.
Nekem pl mindig csiklóorgazmusom van, de viszont a G-pont ingerlés közben sokat dob a dolgon. Sokal hamarabb elmegyek, mintha csak a csiklómmal játszott volna. Szerintem azért ez is szupi dolog... A szexet is csak egyetlen pózban élvezem (szintén G-pont ingerlés és közben csikló). Nekem ez a kudarc élmény. De legalább van orgazmusom.
Én nem vagyok kutató de nem hiszem el, hogy nem mindenki képes rá! Minden nőnek hasonló a testfelépítése, fizikailag biztos kivitelezhető! Miért lenne bárki kivétel? Egyik nő más, mint a másik? A lelki-gondolati tényezők viszont lehetnek ezerfélék és hogy mindezek hogy viszonyulnak a fiú aktuális állapotához, mennyire vannak egy hullámhosszon... Szerintem ezen múlik.
De még ha létezik is olyan, nem tudhatjátok, hogy abba a kategóriába tartoztok-e, aki nem képes rá, vagy csak még nem sikerült... Sokan írják, hogy sok-sok év után sikerült, ne adjátok fel!! Ugyanakkor ne is emésszétek magatokat a kérdéssel! A lényeg, hogy képesek vagytok rá, és ha a kis kellemes dolgoknak örültök, előbb-utóbb lesz nagy kellemes dolog is, csak várjatok türelmesen! Ki a kicsit nem becsüli... (tudom, hogy banális, de ez tényleg ilyen!!)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!