Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet hogy képtelen vagyok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy képtelen vagyok az orgazmusra?

Figyelt kérdés
4 év alatt nem volt még hüvelyen keresztül orgazmusom!páromat is nagyon zavarja és sajnos már veszekszünk is ezen!mit kell csinálnom?mert sajnos ez által a sexuális életem sem a legjobb
2009. febr. 25. 00:21
 1/8 anonim ***** válasza:
mennyi idős vagy és hanyadik partnered a mostani?
2009. febr. 25. 00:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat, bár tudom,hogy nem,nekem se sikerül 4 éve!2 partnerem volt, a mostanival eljutottam a pisilési ingerig, de ennyi...
2009. febr. 25. 00:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja!És 22 éves vagyok,szóval nem igazán fogható az éretenségre!
2009. febr. 25. 00:26
 4/8 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok és 5 partnerem volt összesen és az utolso két barátom tudott orálisan kielégetni!akikkel komolyabban foglalkozok!de iagzábol talán 2éve zavar ez a helyzet!mert elötte még az éretlenségre fogtam
2009. febr. 25. 00:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogsz örülni neki,de kutatók is bebizonyították,hogy nem képes rá minden nő,sőt nagyon sokan nem!

Az én barátom baromi profi,de ennek ellenére se megy.

Valakinek "be kell érnie" a csiklóorgazmussal.

De azért az is egy veszetten jó dolog,nem????????????

M

2009. febr. 25. 06:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az utolsóval. Nem mindenkinek megy.

Nekem pl mindig csiklóorgazmusom van, de viszont a G-pont ingerlés közben sokat dob a dolgon. Sokal hamarabb elmegyek, mintha csak a csiklómmal játszott volna. Szerintem azért ez is szupi dolog... A szexet is csak egyetlen pózban élvezem (szintén G-pont ingerlés és közben csikló). Nekem ez a kudarc élmény. De legalább van orgazmusom.

2009. febr. 25. 12:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
És akinek csiklói sincs, az mivel érje be?
2009. febr. 25. 13:01
 8/8 anonim ***** válasza:
62%

Én nem vagyok kutató de nem hiszem el, hogy nem mindenki képes rá! Minden nőnek hasonló a testfelépítése, fizikailag biztos kivitelezhető! Miért lenne bárki kivétel? Egyik nő más, mint a másik? A lelki-gondolati tényezők viszont lehetnek ezerfélék és hogy mindezek hogy viszonyulnak a fiú aktuális állapotához, mennyire vannak egy hullámhosszon... Szerintem ezen múlik.

De még ha létezik is olyan, nem tudhatjátok, hogy abba a kategóriába tartoztok-e, aki nem képes rá, vagy csak még nem sikerült... Sokan írják, hogy sok-sok év után sikerült, ne adjátok fel!! Ugyanakkor ne is emésszétek magatokat a kérdéssel! A lényeg, hogy képesek vagytok rá, és ha a kis kellemes dolgoknak örültök, előbb-utóbb lesz nagy kellemes dolog is, csak várjatok türelmesen! Ki a kicsit nem becsüli... (tudom, hogy banális, de ez tényleg ilyen!!)

2009. febr. 25. 17:40

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!