Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, mennyi esély van rá?
Valóban fontos lenne tudni, hogy védekeztek-e.
Szerintem nem vagy terhes, mert a teszt is kimutatná, ha már két hete késik és leírtad, hogy többször előfordult már.
Nem azért mondom ezt,hogy ijesztgesselek,de ha félsz hogy terhes vagy,akkor a vér szerinti kivizsgálás a biztos!Ismerősömék is védekeztek "csak"óvszerrel,és ők sem vették észre,hogy valahol kilyukadt,előző hónapban vettek KETTŐ DARAB terhességi tesztet és mindkettő NEGATÍV lett.De az ismerősömnek nem jött meg,és elmentek egy orvoshoz,a kisbaba már TÖBB mint 4 hónapos,szóval elvetetni sem lehet már,mert kockázatos.Szóval a terhességi tesztekben nem mindig lehet bízni.Ha nagyon biztos akarsz lenni,akkor vérvizsgálat>>>az a biztos.
Az ultrahangon már lehet látni az unokaöcsémet/vagy unokahúgomat,de ha lehetett volna,akkor sem vetették volna el..
de nem hiszem hogy te 16 évesen kisbabát szeretnél...
14/L (nem vagyok k*rva..stb.,barátom nem volt,nem csókoloztam még sosem,)
csak gondoltam szólok:)
Nem félni kell és várni otthon, hogy elkezdjen rugdalni a baba, vagy valami komolyabb betegséged kialakuljon. El kell menni nőgyógyászhoz! Valami oka csak van, hogy nem jött meg!
Vagy hormonzavar, vagy terhesség, vagy stressz, vagy akármi, de orvossal kellene beszélned, hidd el jobban járnál!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!