Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Terhes vagyok, mennyi esély...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok, mennyi esély van rá?

Figyelt kérdés
16éves vagyok, 3 éve menstruálok, általában rendesen meg is jön, az elmult 1 évben 2szer is volt hogy 13-15 napokat késett.. most megint késik? félek hogy terhes vagyok, egy tesztet csináltam is, de negativ lett, mi lehet abaj ? van esélymég hogy terhes legyek 15 napja késik
2011. márc. 26. 17:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Védekeztetek? Ez a kulcskérdés. (ha megszakítás,azt nemnek veszem).
2011. márc. 26. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha 15 napja késik, azt már egyértelműen kimutatná a teszt, ha terhes lennél.
2011. márc. 26. 17:22
 3/8 Tinker Bell ***** válasza:

Valóban fontos lenne tudni, hogy védekeztek-e.

Szerintem nem vagy terhes, mert a teszt is kimutatná, ha már két hete késik és leírtad, hogy többször előfordult már.

2011. márc. 26. 17:23
 4/8 A kérdező kommentje:
védekezünk rendesen, bár 'csak' óvszerrel, de egy alkalommal se szakadt ki vagy bármi... eléggé félek ennyi idő elég sok:(
2011. márc. 26. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

Nem azért mondom ezt,hogy ijesztgesselek,de ha félsz hogy terhes vagy,akkor a vér szerinti kivizsgálás a biztos!Ismerősömék is védekeztek "csak"óvszerrel,és ők sem vették észre,hogy valahol kilyukadt,előző hónapban vettek KETTŐ DARAB terhességi tesztet és mindkettő NEGATÍV lett.De az ismerősömnek nem jött meg,és elmentek egy orvoshoz,a kisbaba már TÖBB mint 4 hónapos,szóval elvetetni sem lehet már,mert kockázatos.Szóval a terhességi tesztekben nem mindig lehet bízni.Ha nagyon biztos akarsz lenni,akkor vérvizsgálat>>>az a biztos.

Az ultrahangon már lehet látni az unokaöcsémet/vagy unokahúgomat,de ha lehetett volna,akkor sem vetették volna el..

de nem hiszem hogy te 16 évesen kisbabát szeretnél...

14/L (nem vagyok k*rva..stb.,barátom nem volt,nem csókoloztam még sosem,)

csak gondoltam szólok:)

2011. márc. 26. 17:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha jól gondolom, akkor az elmúlt 1 évben ez már a 3. alkalom, hogy 2 heteket késik a menzeszed. Mivel aktív szexuális életed van és ráadásul még ilyen gonddal is küzdesz, el kellene menni egy nőgyógyászhoz, elmondani, hogy mi a baj! Egy orvosnál, aki kivizsgál, jobban senki sem fog tudni megnyugtatni! Mindenesetre azért a negatív teszt megnyugtató a terhesség szempontjából, de akármilyen más bajod is lehet, tényleg menj el orvoshoz, segíteni fog :)
2011. márc. 27. 12:39
 7/8 A kérdező kommentje:
még mindig nem jött meg.. bár a második teszt is negativ lett.. végkép nem tudom mi hez kezdjek..
2011. márc. 28. 18:57
 8/8 Tinker Bell ***** válasza:

Nem félni kell és várni otthon, hogy elkezdjen rugdalni a baba, vagy valami komolyabb betegséged kialakuljon. El kell menni nőgyógyászhoz! Valami oka csak van, hogy nem jött meg!

Vagy hormonzavar, vagy terhesség, vagy stressz, vagy akármi, de orvossal kellene beszélned, hidd el jobban járnál!

2011. márc. 28. 19:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!