Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyeség lenne lefeküdni vele, úgy hogy ez az első? Mert már nagyon szeretném, eléggé nem bírok magammal. :/
Van egy srác. Kölcsönösen kívánjuk egymást. Ő már nem szűz, én igen. Nemrég szakított a barátnőjével miattam. Egyikünk sem híve a házasságnak, gyerekeknek. és mindkettőnk úgy áll hozzá, hogy nem "járni" hanem "ígyis-úgyis".
ha már túlleszek az elsőn, mindenképpen akarok olyan "ágyszakadós" szexet..csak úgy spontán..
csak most hátráltat, hogy ez az első.
lényegében ez annyi, hogy egyelőre nem a szerelmen, hanem testi kapcsolaton alapulna.
igaz, hát. :/ csak annyi, hogy nekem ez lenne az első.
A korotokat nem írod, remélem, nem 13-14 évesek vagytok
már. Ha annyira kívnod őt, akkor tedd meg! Előtte mondd el
neki, hogy Te még szűz vagy, s ha ő már gyakorlottabb, vi-
gyázzon nagyon rád. Túl leszel ezen is, aztán felszabadul-
tan élvezheted a szexet. Kívánom, hogy minél kisebb fáj-
dalommal veszítsd el!
első két válaszadónak nagyon köszönöm! :) (ritka, hogy ilyen kategóriában rendes választ kapok)
tudja, hogy még szűz vagyok.
16(mindkettőnk)
Hááát, igen. Ennyi idősen lehetne talán várni még. De az
is biztos, hogy ebben a korban rettenetesen, kibírhatatlanul kívánja az ember a szexet! Beszéljétek
meg, s döntsetek együtt!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!