Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 21 évesen milyen lenne egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen milyen lenne egy idősebb nővel egy tartós kapcsolat?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, és nemrégen megismertem egy 46 éves nőt, és ahogy haladt előre az idő, egyre többet kezdtem el ábrándozni róla.

Nagyon szép, kedves, független, és mostanság egyre többet gondolok rá, sőt, álmodom vele éjszakánként, hogy milyen lenne vele szeretkezni, de romantikus dolgokról is álmodozom, például tóparti séta este, közös vacsora, éjjel szeretkezés. Tisztára, mintha szerelmes lennék belé.

Összejöhetnék vele?

2011. márc. 26. 16:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Felejtsd el haver, túl idős hozzád. Megbánnád...
2011. márc. 26. 16:39
 2/10 anonim ***** válasza:
nagyon megbánnád
2011. márc. 26. 16:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Gyerekei nincsenek?

Amúgy szerintem is felejtsd el!

2011. márc. 26. 16:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez biztosan nem fog működni tartósan.
2011. márc. 26. 17:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Frankón anyád lehetne. Cigányoknál akár a nagyanyád is!
2011. márc. 26. 17:13
 6/10 anonim ***** válasza:

összejöhetnél vele,de az idősebb nők,általában sexet akarnak a fiatalabb fiúktól,ekkora különbségnél,meg végképp,ha te21 ő30 lenne akkor még talán lehetne,normális kapcsolat,de így necces nagyon,amúgy nyugodtan próbálkozz nála,mert imponál nekik az a tudat,hogy egy erős helyes fiatal fiúnak kellenek,ők is szoktak erről ábrándozni,hidd el:)

21f

2011. márc. 26. 17:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem testvér dugd meg párszor mint az álat.

ilyet nem szabad elhalasztani !!!

de komolyra semmiképp ne vedd mert nagyon megbánod

csak szexx de az nagyon !!

2011. márc. 26. 19:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen szexet akarnak. Van amelyik komoly kapcsolatot. Persze ez ritka. Hát nem lesz hosszú életű kapcsolat ha mégis össze jöttök, ugyanis túl idős a nő. Én egyszer egy tőlem hét évvel idősebb nővel akartam összejönni de ő mondta kicsit nagy a korkülönbség.
2011. márc. 26. 22:00
 9/10 anonim ***** válasza:

"Frankón anyád lehetne. Cigányoknál akár a nagyanyád is!"

Az ilyen parasztoknál , mint ez a komentelő, még a dédid is lehetne.

Könnyen lehet hogy életed egyik legszebb élménye lesz és nem feltétlen csak rövid távon.

Gondolj bele , öszejössz egy fiatal lánnyal és 28 évesen már egy slampos ,csíkoshasú,disznó lesz belőle. Annál egy 50-es csinos, szexi nő százszor nagyobb élmény lehet az ágyban is.

Ezt neked kell érezned, szerintem bátran kezdj bele a többi meg kialakul.

2011. márc. 27. 16:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Erre a sok hülyére ne hallgass. Ha neked tetszik és szereted, semmi akadálya. Persze ha össze jössz vele , először csak úgy hogy ne tudjon róla senki . Aztán ha minden rendbe , akár fel is vállalhatjátok egymást az emberek előtt. Ha meg idővel mégse jön be akkor nem kell tudni senkinek róla.
2014. jan. 23. 10:23

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!